Basszus tökre bepánikoltaaam!! Egy online felületen vásároltam és 1890 ft on kellett átutalnom,megadták a számlaszámot stb én beírtam és át is utaltam. Viszont másnap irtak hogy a rendeles torolve lett mert ugye nem lett kifizetve?!
Figyelt kérdés
Atkuldtem nekik emailbe hogy akkor lehet h rossz embernek utaltaam?
Atkuldtem a kepernyofotot is
Ah basszus nem hiszem el
Mi a teendő ilyenkor?
Még nem jeleztek vissza.
tudom h 1890..nem nagy összeg de akkor is! En azt irtam be amit ok megadtak es megjegyzesbe a rendeles szamomat..Most gyakorlatilag egy idegen kapta meg.Mindegy mindenkepp megvarom a valaszat,ha nem lesz semmi akk hagyom a pics@ba…kár
ma 07:21
1/1 anonim válasza:
Ha arra a számlaszámra utaltál, akkor nyugalom. Így, hogy fotót is küldtél, megkeresik, hogy hova sikerült könyvelni a pénzt és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!