Basszus tökre bepánikoltaaam!! Egy online felületen vásároltam és 1890 ft on kellett átutalnom,megadták a számlaszámot stb én beírtam és át is utaltam. Viszont másnap irtak hogy a rendeles torolve lett mert ugye nem lett kifizetve?!
Atkuldtem nekik emailbe hogy akkor lehet h rossz embernek utaltaam?
Atkuldtem a kepernyofotot is
Ah basszus nem hiszem el
Mi a teendő ilyenkor?
Még nem jeleztek vissza.
tudom h 1890..nem nagy összeg de akkor is! En azt irtam be amit ok megadtak es megjegyzesbe a rendeles szamomat..Most gyakorlatilag egy idegen kapta meg.Mindegy mindenkepp megvarom a valaszat,ha nem lesz semmi akk hagyom a pics@ba…kár
"lehet, hogy rossz embernek utaltam?"
Ha kaptál egy számlaszámot és arra utaltál, akkor nem küldted rossz helyre, legfeljebb egy szélhámosnak a számlájára küldted.
Irány a rendőrség, hogy feljelentsd, ha letagadta, hogy megkapta.
Elvégre nyilván nem egyedül téged vert át és lehet, hogy másokat sokkal nagyobb összeggel!
De ha egyszer lebukik, magától is keresni fog a rendőrség, hiszen a számlaszámod alapján be tudnak azonosítani.
"Az üzenet:
Egy nagyobb cegrol van szo,nem tudom nem szelhamos lehet valamit en basztam el nem tudom este kuldtem at mert ez ilyen banki atulas volt. Es reggel koran jelzett h sikertelen vasarlas(emailbe)abszolut nem csalok. oszinten nem tudom megvarom h jeleznek e vissza emailbe mert atkuldtem a kepernyofotot is
Ha nem valaszolnak hagyom a picsaba.:/
De nem lehet bajom ugye? Csak mert meg tini vagyok stb."
Mégis mi bajod lehetne? Buktál 1890 Ft-ot legfeljebb.
De azért írom ide ki, hogy más tini is okuljon belőle, hogy nem hagyunk veszni ennyi pénzt sem, tessék megtanulni az online panaszkezelést, kiállni magadért és a pénzedért, főleg, ha nem is a te pénzed, hanem a szüleid dolgoztak érte.
Ha legközelebb 18 ezer lesz, akkor is hagyod a fenébe?
"Egy nagyobb cegrol van szo"
Valamilyen rejtélyes okból most sem nevesíted melyik webshopról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!