Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bank váltás hogyan történik?

Bank váltás hogyan történik?

Figyelt kérdés

Szeretnék az egész számlámtól megszabadulni, váltani szeretnék OTP helyett valami másra

Vagy Raiffraisen, vagy K&H

De amúgy is a kpt részesítem előnyben

Az OTP számomra nem biztonságos már, rengeteg külső oldalra adtam meg az adataimat, megszámolni sem tudok, online kaszinó régebben meg mindenféle adathalasz oldalak, mindennap úgy vagyok vele hogy bármikor lelophatjak a pénzt- ergo értelme nincs már

Megtudom szüntetni a szamlamat?

Mire kell figyelni bank valtasnal

nov. 9. 18:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Attól függ hogy állsz a dolgokhoz..

Te szívesen adozol le egy ilyen országban ahol a pénzeddel néhány ember magán yachtos kimozdulasat tamogatod?

Mert én nem

nov. 9. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Az adózás nem kedv kérdése.
nov. 9. 20:01
 13/15 nb2019 ***** válasza:
65%
A törvény be nem tartásának nem lehet indoka, hogy más sem tartja be. A különbség csak annyi, hogy a kis ember általában nem ússza meg, a nagy hal meg (sajnos) igen.
nov. 9. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
13# hát dehogynem
nov. 9. 21:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szóval összegezzük: azért akarsz bankot váltani, mert csaltál egy online kaszinónál és azért szereted a készpénzt, mert seftelsz.

Röviden: bűnöző vagy.

nov. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!