Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bank váltás hogyan történik?

Bank váltás hogyan történik?

Figyelt kérdés

Szeretnék az egész számlámtól megszabadulni, váltani szeretnék OTP helyett valami másra

Vagy Raiffraisen, vagy K&H

De amúgy is a kpt részesítem előnyben

Az OTP számomra nem biztonságos már, rengeteg külső oldalra adtam meg az adataimat, megszámolni sem tudok, online kaszinó régebben meg mindenféle adathalasz oldalak, mindennap úgy vagyok vele hogy bármikor lelophatjak a pénzt- ergo értelme nincs már

Megtudom szüntetni a szamlamat?

Mire kell figyelni bank valtasnal

nov. 9. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Letiltod a bankkártyádat, kérsz újat, és kapásból tiszta lappal indulsz. Ha csak ez a gond.
nov. 9. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Azért nem atomfizika, bemész az új bankba, megnyitod a számlát, amint kész az OTP-ból átutalod az összes pénzt az új számlára és megszünteted...
nov. 9. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
LoL
nov. 9. 18:42
 4/15 nb2019 ***** válasza:
60%

"Az OTP számomra nem biztonságos már, rengeteg külső oldalra adtam meg az adataimat, megszámolni sem tudok, online kaszinó régebben meg mindenféle adathalasz oldalak, mindennap úgy vagyok vele hogy bármikor lelophatjak a pénzt- ergo értelme nincs már"

Ez de jó. Biztos vagy benne, hogy az OTP hibája, hogy minden baromságra ráugorva minden adatodat megadod? Mit gondolsz, a többi bank megvéd magadtól?

Mivel 4 évente új bankkártyát kapsz, a régi kártyáid adatai már nem érvényesek. Bármikor igényelhetsz új kártyát, a régit meg letiltatod, és az OTP-nél is tudsz tiszta lappal indulni. Virtuális kártya náluk is van, ha épp megint "regelhetnéked" támad.

Nem azt mondom, hogy nem lehet valid adott esetben a bankváltás, de nem ezzel az indokkal.

2-es válaszolót kiegészítem azzal, hogy ha fizetést kapsz, csoportos beszedésed van, stb, azokat is át kell kérni az új bankhoz.

Létezik az egyszerűsített bankváltás is (kvázi mint a mobilos számhordozás):

[link]

nov. 9. 18:47
 5/15 anonim ***** válasza:
42%

"De amúgy is a kpt részesítem előnyben"

Ez mindent elmond a pénzügyi tudásodról. Köszönöm, nincs több kérdésem.

nov. 9. 18:49
 6/15 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor leírom a konkrétumot.

Tudom hogy nem szabadna ilyet, tanultam belőle, de elmondom hogy mi a szituáció

Online kaszinóztam egy külföldi oldalon, ahol több fiókot is csináltam, ami tilos.

Nyertem is szép összegeket, de bekertek a fiokom hitelesítését, ami miatt kiderült hogy egy csomó fiokom van, és gyakorlatilag azt mondták hogy joguk van a szamlamrol a jogosulatlan nyeremenyem beszedesere

Viszont ez valahol barbados vagy mittudomen hol bejegyzett cég, eleve nem is engedhettek volna regisztrálni engem, tehát fixen nem lesz behajtás meg ilyesmi, de fosok hogy megterhelik a szamlamat

Leszedtem róla minden pénzt

Amúgy meg igen, szeretem a kpt

Nem lehet nyomon kovetni

nov. 9. 18:56
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
LoL
nov. 9. 18:57
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

“..a kpt

Nem lehet nyomon kovetni”

Tudsz írni néhány olyan helyzetet, amikor ennek a szempontnak van bármilyen jelentősége? Kivéve persze a lopást, a csalást, és az adócsalást…

nov. 9. 19:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Igen

Még a mai napig sefteléssel rengeteget össze lehet szedni, nem egy ismerősöm csinálja laptopokkal, autókkal, autóalkatrészek, egyéb elektronikai eszközök, bútorok, bármi

Nem azért de ilyeneket inkább intézek kpban

Ez a kormány beszabalyoz mindent

nov. 9. 19:41
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
…mondom, “kivéve az adócsalást…”
nov. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!