Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Több pénz van számlámon, de...

Több pénz van számlámon, de nem tudom honnan?

Figyelt kérdés
Aggaszt az ügy, de a bankot már csak hétfőn tudom hívni. Több pénz van a számlámon, kb 30 ezerrel. Viszont a tranzakciók között nem ír semmit és a bevételeknél sincs semmi új. Gondoltam arra is, hogy valamelyik fizetésem lett visszautasítva, de nem találok ilyet sem. Az is lehetséges volna ha valamit a munkáltatómtól kaptam volna de így értesítés nélkül? Félek, hogy valami csalás, aztán ha több pénz lesz rajta levesznek mindent. Nem értem. Még ha tévesen kaptam volna, akkor is írná az üzenetet de ez az egészben a furcsa, hogy nem tudom honnan, nem ír semmit sehol. Mit tegyek ilyenkor?
okt. 26. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg egy AFR utalás, amit muszáj 5 másodpercen belül jóváírni, de könyvelni csak hétfőn fogják. Majd akkor meglátod, hogy mi az. Előfordulhat, hogy a zárolások között megtalálod. Ha ott sincs és hétfőn se jelenik meg, akkor technikai hiba és a bank vissza fogja venni, amint észreveszik. De az is lehet, hogy csak rosszul emlékeztél, hogy mennyinek kellett volna lennie. Én is így jártam most, azt hittem ennyi költés után kevesebbnek kéne lennie, több van mint amire számítottam, de összeadva kijön a matek.
okt. 26. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
57%
A bank ügyfélszolgálata 24/7-ben működik, nem kell hétfőig várni
okt. 26. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!