Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fundamenta jelzálog törlés?

Fundamenta jelzálog törlés?

Figyelt kérdés
Hogy szerezhetek jelzálog törlési engedélyt? Minél hamarabb el kellene intéznem, sehol nem találok ilyet a webbankár fiókon belül sem.

okt. 21. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki van fizetve minden? Nullázva van a tartozásod?

Ha igen, akkor kb 1-2 héten belül autimatikusan küldik a törléshez szükséges dokumentumot. Azzal bemész a földhivatalba, hogy töröltetni akarod. Annak van díja, plusz kérjed, hogy sürgősségivel csinálják, akkor arra ráfizetsz még 10-15e Ft-ot (már nem emlékszem pontosan mennyit)

Hivatalosan kb 2 hét akkor is, de nekem 2 napon belül már törölve volt a tul lapon.

okt. 21. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
A banktól.
okt. 21. 10:57
 3/9 A kérdező kommentje:
1: ki van fizetve minden, nulla tartozásom van. Központ szerint ki lett küldve, de hogy hova, ők sem tudják, egy gyors betelefonálásra mondta az ügyintéző kiküldik újra de az 2 hét még... Tiszta vicc, minden sz@r fenn van webbankáron, de ezt pont nem lehet letölteni.
okt. 21. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Nyilván arra a címre ami be van jelentve nekik. Persze előfordulhat, hogy elvesztik.

Telefonon megkérdezheted max, hogy ha bemész személyes ügyfélszolgálatra, akkor ott kiállítják e helyben.

Egyébként valóban 1-2 hét. Nekünk hamar megérkezett.

okt. 21. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Arra a címre amit megadtak a kölcsönszerződésbe.
okt. 21. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Furi.

Én úgy tudtam, hogy a földhivatalnak küldik meg a jelzálogjog törléséhez a kérelmet.

Soha nem intéztem egyik hitelemnél sem a törlést személyesen.

okt. 21. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Pedig így megy. Hacsak nincs olyan lehetőség, hogy megbízod a bankot. (nem tudom ilyen van e)
okt. 21. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:
ügyfélszolga nincs, csak pesten fiókiroda. Kiküldik újra... de van webes felülete fundának, nem értem miért nem lehet online igényelni - elvileg pecsét aláírás miatt, de 21. század van, digitális pecsét miért nem érvényes...?-
okt. 23. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak azt a Földhivatal nem fogadja el.
okt. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!