Ha igen, akkor kb 1-2 héten belül autimatikusan küldik a törléshez szükséges dokumentumot. Azzal bemész a földhivatalba, hogy töröltetni akarod. Annak van díja, plusz kérjed, hogy sürgősségivel csinálják, akkor arra ráfizetsz még 10-15e Ft-ot (már nem emlékszem pontosan mennyit)
Hivatalosan kb 2 hét akkor is, de nekem 2 napon belül már törölve volt a tul lapon.
okt. 21. 09:58
2/9 anonim válasza:
A banktól.
okt. 21. 10:57
3/9 A kérdező kommentje:
1: ki van fizetve minden, nulla tartozásom van. Központ szerint ki lett küldve, de hogy hova, ők sem tudják, egy gyors betelefonálásra mondta az ügyintéző kiküldik újra de az 2 hét még... Tiszta vicc, minden sz@r fenn van webbankáron, de ezt pont nem lehet letölteni.
okt. 21. 16:59
4/9 anonim válasza:
Nyilván arra a címre ami be van jelentve nekik. Persze előfordulhat, hogy elvesztik.
Telefonon megkérdezheted max, hogy ha bemész személyes ügyfélszolgálatra, akkor ott kiállítják e helyben.
Egyébként valóban 1-2 hét. Nekünk hamar megérkezett.
okt. 21. 17:01
5/9 anonim válasza:
Arra a címre amit megadtak a kölcsönszerződésbe.
okt. 21. 18:37
6/9 anonim válasza:
Furi.
Én úgy tudtam, hogy a földhivatalnak küldik meg a jelzálogjog törléséhez a kérelmet.
Soha nem intéztem egyik hitelemnél sem a törlést személyesen.
okt. 21. 20:41
7/9 anonim válasza:
Pedig így megy. Hacsak nincs olyan lehetőség, hogy megbízod a bankot. (nem tudom ilyen van e)
okt. 21. 21:17
8/9 A kérdező kommentje:
ügyfélszolga nincs, csak pesten fiókiroda. Kiküldik újra... de van webes felülete fundának, nem értem miért nem lehet online igényelni - elvileg pecsét aláírás miatt, de 21. század van, digitális pecsét miért nem érvényes...?-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!