Eladjuk az örökölt lakásunkat, a vevő 20% kp,40% fundamenta,40% jelzálog hitel, mire figyeljek a szerződésnél?
Figyelt kérdés
Mennyi idő, míg a fundamentától kiadják a pénzt és a jelzálog hitelt hogyan kapja meg, ha még az én tulajdonomban van a lakás? Lehetséges, hogy előbb kell, hogy a nevén legyen, mint hogy kifizetné a lakás 40%-át? Mennyire rizikó ez?2011. dec. 13. 12:29
1/3 anonim válasza:
Mivel többmilliós tételről lehet szó, ne sajnálj ügyvédhez fordulni. Meg lehet írni úgy a szerződést, hogy egyikőtök se járjob rosszul.
2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen ügyvéd írja a szerződést, de egy éve a saját ügyvédünk is eltolta a dolgot és több hónapig albérletbe kellett költöznünk, mire az új lakásunkat birtokba vehettük... ezért gondoltam, hogy pár infót már most ha tudok, beszerzek, hogy még egyszer ne kerüljünk ilyen helyzetbe.
2011. dec. 13. 23:39
3/3 anonim válasza:
Menj másik ügyvédhez, a mostani egy balf@sz. :) Az én házam megvétele ennél sokkal komplikáltabb volt, de az első pillanattól az utolsóig mindkét fél maximálisan nyugodt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!