Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kitől tudnék pénzt kérni aki...

Kitől tudnék pénzt kérni aki nem ver át és nem kell előre fizetni? Vissza fizetem kapok pénzt de amit sajnos fel vettem hitelt nagyon sokat kell fizetni és már nem birom azt fizetni. Valahogy ki kell váltanom,de a bankok nem segítenek.

Figyelt kérdés

okt. 20. 10:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%

"Az örökölt ház amibe Anyukám lakik nem adhatom el. Nem nagy házban él 56nm hova költözne kisebbe?"

Ez nem az a ház, amiben felnőttetek?

Azt mondod, apukádtól örököltétek.

Ha nem kisebbe, akkor olcsóbba.

Mért lakna a ti házatokban?

Ezt nem a te feladatod megoldani.

Nem neked kell a szüleidet pénzelni!

okt. 20. 13:11
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

1):

"Nekem csak annyi lett volna a kérdésem hogy tude valaki valami jó tanácsot adni."

A jó tanács az, hogy ne fizess a családtagjaid helyett semmit!

De mivel már évek óta ezt csinálod, ennek lépései vannak, hogyan tudsz ebből kiszállni.

okt. 20. 13:12
 23/29 A kérdező kommentje:
Azért nem "tudom harmadoltatni" mert nem tudnak róla. Nem tudják hogy Apumnak vettem fel. Rajta és rajtam kívül nem tudta senki. A bátyámék nem itt laknak,náluk is most született a pici baba. Anyukám egyedül maradt mindennel. Szerinted tudnak segíteni abba hogy kifizessék a hitelt? Tudom hogy nem azért nem is mondtam el nekik. Gondoltam hogy egyedül meg tudom oldani. De sajnos eddig tartott amíg bírtam egyedül
okt. 20. 13:15
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ha havonta csak 90.000Ft-oz kellene vissza fizetnem az nagyon jó lenne mert most 216.000 forintot fizetek."

Kizárt, hogy bárkitől ilyen adósságrendezési ajánlatot kapj.

Nem tudom, mekkora a jelenlegi kamat és futamidő, de elég valószínű, hogy 90.000-ből a havi kamatokat sem tudnád fizetni.

okt. 20. 13:24
 25/29 A kérdező kommentje:

Amit én kalkuláltam hiteloldalon,4.500.000ft-ra 91 valahányszáz forint volt. Hitelkiváltásra.

De senki sincs aki segítsen nekem felvenni. Úgypróbaltak segíteni hogy vegye fel helyettem valaki és legyek annak az adóstársa. De nincs olyan aki ezt meg teszi. Ha én tudnék keresni valakit aki lenne az adóstarsam az lenne a legjobb. Anyukámat akartam de nem keres sokat így ott vagyok ahol a part szakad. Amíg még nyugdíjas lesz addig meg még sok idő van arra nem várhatok.

Mostmár kiírom magamból hogy mostmár egyre jobban bánt az hogy ha másnak kelll segítség én mindig ott vagyok mindenkinek de ha én szorulok segítségre nem segít senki (nem a családomra gondolok)

De ezt meg kell értenem és meg is értem. Nagy kérés lenne ez

okt. 20. 13:33
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Írod, hogy van férjed. Miért nem vesz fel ő személyi kölcsönt, amiből ki lehetne váltani ezeket a nagyon kedvezőtlen hiteleket? Meg aztán anyád is segíthetne, ha már ingyen lakik az általatok örökölt házban.
okt. 20. 13:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
És ha akár a ti házatokra, akár anyukád házára vennétek fel jelzáloghitelt?
okt. 20. 15:37
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A férjed egyáltalán tud róla, hogy hitelekbe verted magad a házasságotok alatt, vagy az egészet a háta mögött csináltad, és ezért nem jöhet szóba, mint adóstárs vagy vehet fel ő egy kiváltó hitelt? Vagy jelzálogot akár.
okt. 20. 15:53
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
"Azért nem "tudom harmadoltatni" mert nem tudnak róla. Nem tudják hogy Apumnak vettem fel. Rajta és rajtam kívül nem tudta senki. " Tehát a férjed sem, aztán egyszer csak néz egy nagyot, amikor jön a végrehajtó, és viszi a házat a kedves, korrekt felesége miatt. Az szép.
okt. 20. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!