Kitől tudnék pénzt kérni aki nem ver át és nem kell előre fizetni? Vissza fizetem kapok pénzt de amit sajnos fel vettem hitelt nagyon sokat kell fizetni és már nem birom azt fizetni. Valahogy ki kell váltanom,de a bankok nem segítenek.
Hogy értve előre fizetni?
Érdemben csak a banktól tudsz pénzhez jutni vagy rokonoktól.
Ha nem a bank nem segít pl. egy adósságrendező hitellel akkor valószínűleg nem vagy eléggé hitelképes. Márpedig ha egy banknak nem fogsz tudni fizetni mi a garancia, hogy egy magánszemélytől kölcsönkért pénzt vissza fogsz tudni fizetni?
Hát úgy értettem hogy kölcsön felvetele előtt ne kelljen fizetni. Sok olyat találtam ami előre kért pénzt és utána adták volna meg a kölcsönt. De ebben nem hiszek.
Tudod az a baj hogy amik rám maradtak hitelek sajnos hatalmas a törlesztő. Szeretném le cserélni egy kedvezőre de egyszerűen a bank nem akar segíteni mert az egyik Provident és nem nagyon szeretik.
Ha havonta csak 90.000Ft-oz kellene vissza fizetnem az nagyon jó lenne mert most 216.000 forintot fizetek. Az rengeteg.
A banknak is vissza tudnám fizetni de nem segítenek.
Hány hiteled van?
Hogy kerültél ebbe a helyzetbe?
Van a Cofidisnél meg a Providentnél.
A Cofidist azt még én vettem fel körübelül 2 éve. Utána Édesapám segítséget kért,de akkor vettünk házat és Kismama lettem. Csak úgy tudtam segíteni hogy vettem fel neki a Provident él. Nem volt gond egy ideig fizette rendesen,de utána beteg nem mondta el mi a baja de nem dolgozott már. A végén ki derült hogy rákos és nem tudott már úgy fizetni. És vállaltam hogy fizetem helyette majd ha meggyógyul vissza adja semmi gond. De ahogy Kismama lettem és el jöttem a munkahelyemről már nem kaptam annyit mint előtte. Utána tavaly megszületett a Kislányom,és egy pár nappal később Édesapám meg is halt. Így mindenképpen rám maradt a hitel fizetése. De a Kislányom után nem kapok sokat így már nem birom fizetni. Próbáltam minden banknál ahol el fogadják a Gyedet ott se akartak segíteni.
Ezért írtam ide hátha valaki segítene nekem.
Magát a történetet nem akartam ki írni mert nem akartam hogy azt higgyék hogy csak sajnáltatom magam. Nem akarom nekem csak segítség kellene.
"Ha havonta csak 90.000 Ft-oz kellene vissza fizetnem az nagyon jó lenne mert most 216.000 forintot fizetek. Az rengeteg."
Gondold át a lehetőséget, hogy megtagadod a fizetést. Vagy csak az egyik hitelt, a legrosszabbat fizeted.
Ha végrehajtásra kerül a sor, a végrehajtótól kérhetsz egy méltányos törlesztő összeget. De ha van ingatlanod vagy autód, akkor ebben van némi kockázat.
Szerettem volna vissza menni dolgozni de nem tudom kire hagyni a kislányomat. Azért szerettem volna kivaltani hogy ha csak egy helyre kellene fizetnem már akkor jobb helyzetbe lennèk. Tudom hogy ez az én hibám is és vállalom. De muszály volt meg próbálnom segítséget kérnem valahonnan. Ha egy helyen lenne csak hitelem az már nagy segítség lenne.
Uzsorást meg ilyeneket semmi féle keppen nem szeretnék addig nem megyek el.
MIért lenne jobb, ha egy helyen lenne? Ha a törlesztőt nem tudod csökkenteni egy hitelkiváltással, akkor teljesen midnegy, hány helyen fizeted.
Mit mondtak a bankok a hitelkiváltós megkereséseidre, miért utasítják el? (Mármint a további hitelek felvétele helyett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!