Kitől tudnék pénzt kérni aki nem ver át és nem kell előre fizetni? Vissza fizetem kapok pénzt de amit sajnos fel vettem hitelt nagyon sokat kell fizetni és már nem birom azt fizetni. Valahogy ki kell váltanom,de a bankok nem segítenek.
"Így mindenképpen rám maradt a hitel fizetése. "
Az örökségből nem végtörlesztetted?
Amiket kerestem 4.500.000ft-ra kellene 91.000Ft-ot fizetnem. Az már sokkal kevesebb mint a 216.000Ft.
A legtöbb bank azt mondta hogy nem váltanak ki sajnos Provident hitelt. Valamelyik amelyik ki váltaná az meg azt mondta hogy hiába kapok 200.000Ft Gyedet nem tudják el fogadni csak másodlagos jövedelemnek. Próbáltam úgyis hogy esetleg adóstársal de arra meg mondták hogy inkább ő vegyen fel helyettem és legyek én az Adóstárs. De nem kérhetek meg senkit hogy helyettem vegye fel meg nem is venne fel senki se helyettem hitelt. De hogy őszinte legyek adóstársat sem találtam aki segítene
A 6-os hozzászólásról mi a véleményed?
Az áthidaló hitellel kapcsolatban fordulhatnál hiteltanácsadóhoz. Ők sok bank lehetőségeit ismerik és sokszor nem is kérnek díjat. Mert több bankkal állnak kapcsolatban és az a bank fizet nekik jutalékot, akihez hitelt közvetítenek.
13:
Mért nem utasítottátok vissza az örökséget?
Ha a bátyád, anyukád és te 3-an örököltetek, akkor a hitelt is harmadába kell fizetnetek, tehát neked csak a hitel harmadát kell fizetni.
"akkor vettünk házat"
Add ki vagy el az új házat és költözz vissza anyukádhoz a nagy (4-6 fős?) házba!
Hú sok komment megpróbalok mindenre válaszolni. A hitelt én vettem fel nem tudom harmadoltatni. A ház amit vettünk az amibe most élek a csaladommal a férjemmel és a kislányommal.
Az örökölt ház amibe Anyukám lakik nem adhatom el. Nem nagy házban él 56nm hova költözne kisebbe?
Nekem csak annyi lett volna a kérdésem hogy tude valaki valami jó tanácsot adni. Nem akarom sajnáltatni magam nem akarom el adni a házunkat és édesanyámat sem fogom kisemmizni
"A hitelt én vettem fel nem tudom harmadoltatni."
Miért nem?
Nincsenek belátással a testvéred és anyukád arra, hogy ez nem a te hiteled, hanem apukádé, és ő is fizette korábban, amíg tudta?
Most akkor jó a család annyira, hogy odaajándékoztok milliókat az egyik családtagodnak, vagy rossz annyira, hogy 2-en is azt mondják, ez nem közös anyagi teher az elhunyt után?
Mert ha ez utóbbi, akkor hogy merült fel egyáltalán, hogy másnak ajándkozz ennyi pénzt és a terheit te viseld?
Mért nem teszi most ezt meg NEKED senki a családból, amit te megtettél apukádnak?
Ugyanaz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!