A bankban az ügyintézők látják hogy én hova költöm a pénzt?
Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztat engem ez a kérdés, hogy vajon a banki ügyintéző ha én bemegyek valamilyen ügyet intézni, pl. hitel vagy biztosítás, akkor az ügyintéző látja hogy én hol mennyit vásárolok? Nekik azt kijelzi a gép? Vagy a bank szerint is magánügyem? Ha van itt olyan aki bankban dolgozik, vagy tisztában van vele, akkor kérem névtelenül adjon választ a kérdésemre. Köszönöm szépen mindenkinek.okt. 12. 17:38
11/19 anonim válasza:
Sok ügyintéző így választ párt magának.
12/19 anonim válasza:
Csak annak az ügyfélnek a számláját nézik, akinek éppen az ügyét intézik, annak is csak amennyire szükséges. A banki számlavezető rendszer naplózza, hogy melyik ügyintéző mikor mit csinál, nézeget. Ha nem tudja igazolni, miért lépett be xy számláját nézegetni, akkor lapát.
13/19 anonim válasza:
#12 nem lapàt de ràszólnsk hogy csak úgy ne nézegesse ha nincs dolga vele. Fun fact ha van szàmlàd még a sajàtodat sem nézegetheted akkor is szólnak.
14/19 anonim válasza:
Látják mire verted el a pénzt Onlyfans meg egyebek.
15/19 Hintalow válasza:
Igen, fiókos ügyintèzők, vagy callcenteresek teljeskörűen látnak bármit. (De pl. mèg èn is, pedig már egy èvtizede más munkakörben dolgozok a pènzintèzet központjában)
De az az igazság, hogy munkakezdès után kb. 1 hónappal, párszáz ügyfèl után, már rohadtul nem èrdekli az embert, hogy ki-mire-mikor költ 😅
16/19 anonim válasza:
#15 ott a pont. Én is inkàbb örülök ha végre bezárhatok egy ügyfélanyagot,mert megoldodott a problémàja mint hogy még nézegessem hogy milyen sexshopban vàsàrolt. 😃 Szintén központi területes vagyok
17/19 A kérdező kommentje:
Egy egyébként fura, hogy egy banknál a személyi kölcsön bármire fordítható amire szeretné az ügyfél, de még is alutasitják mert szerencsejátékozik. Akkor ezek szerint csak nem fordítható bármire amire szeretné az ügyfél. Ha meg van az elegendő havi fizetése ahhoz, hogy kölcsönt vegyen fel, akkor miért nem mind1 a bankfióknak hogy az adott ügyfél mire költi a pénzét. Akkor még sem kötheti arra amire szeretné.
okt. 14. 08:40
18/19 anonim válasza:
Nem azért utasítják el mert nem fordítható bűrmire, hanem azért mert kockázatosnak ítélnek meg. Kevés fizuval nagy szerencsejáték költés. Nagyobb kockázata van annak, hogy belebuksz és nem tudod visszafizetni a pénzt. Neked segítenek azzal, hogy nem engedik, hogy belemenjél egy olyan kölcsönbe amit nem tudsz visszafizetni.
19/19 anonim válasza:
Mert a szerencsejátékozó nem megbízható adós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!