Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bankban az ügyintézők...

A bankban az ügyintézők látják hogy én hova költöm a pénzt?

Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztat engem ez a kérdés, hogy vajon a banki ügyintéző ha én bemegyek valamilyen ügyet intézni, pl. hitel vagy biztosítás, akkor az ügyintéző látja hogy én hol mennyit vásárolok? Nekik azt kijelzi a gép? Vagy a bank szerint is magánügyem? Ha van itt olyan aki bankban dolgozik, vagy tisztában van vele, akkor kérem névtelenül adjon választ a kérdésemre. Köszönöm szépen mindenkinek.
okt. 12. 17:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Dolgoztam bankban korábban. Látják a folyószámla történetét ők is, de nem igazán szoktak ezzel foglalkozni. Van épp elég dolguk.
okt. 12. 17:50
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha akarjak akkor igen
okt. 12. 17:53
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
Látjuk, persze. Nem "kijelzi a gép" hanem miután azonosítottad magad, belépünk a fiókodba, és többek között azt a felületet is látjuk, amit te is látsz, ha belépsz a netbankodba/appodba. Az senkit sem érdekel, hogy hol veszed a kenyeret, de egy hitelfelvételnél vagy biztosítás megkötésénél a kockázat szempontjából nagyon nem mindegy, hogy szerencsejátékra, pszichiáterre, gyógyszerre költesz, van egyéb hiteled, letiltásod meg hasonlók.
okt. 12. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
Szia! Az ügyintézéssel kapcsolatos rendszereket hasznàlhatunk ,ha ebben látszanak a kártyàs vàsàrlàsok , egyenleg vagy éppen utalások akkor ráláthat. Mondjuk egy hitellel kapcsolatos ügyintézésnél kötve hinném hogy kártyàs tranzakciókat nézegetne. Amúgy mint banki dolgozót titoktartás kötelez ugyanúgy mint egy orvost papot stb. Üdv egy banki dolgozó
okt. 12. 18:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
okt. 12. 18:14
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen látjuk.
okt. 12. 18:20
 7/19 A kérdező kommentje:
Egyébként hiába van titoktartási kötelezettsége egy banki dolgozónak, mert ha éppen vele vagyok kapcsolatban (Párkapcsolat), akkor igazából egy ügyintézésnél mindent lát a számlaforgalmamon, én viszont semmit nem tudok az övéről. Vagy ha van egy ismerősöm aki abba a bankba dolgozik ahol intézem az ügyeimet, és hozzá kerülök, akkor ő is mindent tud az anyagi dolgaimról. Főleg ha ismerem is, és ki nem állhatom mert egy rosszindulatú, beképzelt kis majom. De ez csak néhány példa, és elég nagy problémának tartom, hogy a bankban az ügyintézők is látnak mindent. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
okt. 12. 18:33
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Látnak mindent, de lényegében csak az ügyintézés idejére nyitják meg és akkor se azt böngészik, hidd el. MAgasról szarnak rá, hogy melyik szexshopban költöd a pénzedet, nincs idejük ezeket morzsolgatni. Akkor fogják átnyálazni a számlatörténeteket, ha te kéred, pl keresel egy tranzakciót.
okt. 12. 18:36
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Azért bárkijét nem nézhetjük meg, csak amivel dolgozunk. Rögzítenek minden belépést a számlákba. Tehát, ha akarnám sem nézhetem meg a párom számláját, mert ha kiderül kirughatnának érte.
okt. 12. 19:47
 10/19 anonim ***** válasza:
44%
#7 Összeférhetetlenség miatt a párodat nem szolgálhatod ki. Szólni kell egy kollégának ilyenkor :)
okt. 12. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!