Állampapírba fektetők: nem érzitek magatokat rosszul, hogy az államnak adjátok a pénzeteket amit akármikor lenyúlhatnak úgy, hogy mellette alacsony a kamat és kb a párnacihában nagyobb a biztonság?
Minek zárolni, ha már úgyis náluk a pénz? 🤔
Logikátlan lépés.
29
Álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy “csak utólag”. És azt is megértem, hogy téged ez az álomvilág megnyugtat. Így nem kell tanulnod a pénzügyekről, a tőzsdéről és más hasonló dolgokról. Viszont cserébe lemondasz a hozamról is. Valamit valamiért.
Nem szeretnék a bőrödben élni.
Elég sok alaptalan feltételezéssel élsz, de nem bánom.😄
Tíz éve mibe kellett volna fektetni? Olvasd le nekem a grafikonról ügyesen 🥱
34
Jól láthatóan nem érted, amit írtam, valószínűleg nem megy az olvasás-értelmezés. Először azt kell elsajátítanod, s miután az megvan, csak utána érdemes befektetésekkel foglalkoznod.
Hatalmas géniusz lehetsz, sőt még annál is szerényebb és ízlésesebb. 🥴
Akkor azt mondod, hogy eléri az IQ-d is a százat? Ez elég ahhoz, hogy megmutasd a grafikonon, mennyi volt a tegnapi árfolyam? Csodállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!