Hogy lehet hogy 2024-ben még mindig itt tartunk hogy hétvégén nincs banki átutalás meg tőzsdei kereskedés, mert akkor nem dolgoznak bent az irodába a tintanyalók?
Figyelt kérdés
Miért van ez?
Miért nem működnek ezek a szolgáltatások hétvégén? Komolyan azért mert nem ül ott bent egy emberke hétvégén hogy rányomjon egy pecsétet egy papírra vagy mi?
szept. 30. 17:29
1/5 Koplárovics Béci válasza:
Nem tudom, hogy neked miért nem működik. Nekem működik.
2/5 anonim válasza:
A tőzsde zárva van hétvégén, az tiszta sor.
Ámde, miből gondolod, hogy a banki átutalás sem működik?
3/5 anonim válasza:
én is tudok azonnali átutalásokat indítani, meg is érkeznek pillanatok alatt. a tőzsde oké. de a bank "dolgozik".
4/5 xswerdy válasza:
azonnali utalás 10 millióig működik. Nyilván a kártyás fizetés is, bár a könyvelés munkanapon történik.
5/5 anonim válasza:
Deviza utalás, deviza átvezetések saját számlák között nem mennek a hétvégén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!