Fel tudunk venni 70millió forint lakáshitelt?
Tudom, miért itt kérdezem. Nem kell aggódni megyek szakértőhöz. Csak kíváncsi vagyok.
Van egy szuper lehetőség. Egy nagy ház 6 lakással. A legnagyobbikban laknánk mi, a többi jelenleg is ki van adva, úgyhogy bérlőt sem kell keresni.
Már csináltam kalkulációt. 450ezret kell fizetni havonta.
Igazából azt bőven ki tudjuk fizetni pluszban, de még van bevétel a bérbeadásból is.
Tudom költeni is kell, tönkre megy ez az. Világos. A bank számításba veszi azt is, hogy az ingatlan bevételt is termel?
A fenti összegre lenne szükség még pluszban, ez amit sehonnan már nem tudunk összekaparni.
Egyszeri embernek ennyit úgymond odaadnak.
Azért vagyok bizonytalan, mert eddig az volt a terv, hogy veszünk egy szimpla családi házat. De ezen nagyon megakadt a szemünk, és egy életre szóló befektetés lehet.
Köszi ha elolvasod, és válaszolsz.
De a fedezet ott van neki.
Az önrész plusz amiért elárverezi a házat az bőven több mint az ingatlan értéke.
#23 Magyar alkalmazotti jövedelem nem lehet, ugyanis a MT szerint a munkaszerződésben csak forint szerepelhet, mint munkabér. Esetlegesen a forintösszeget átszámolhatják Euróba és úgy kifizethetik, de annak sok értelme nincs.
"Hülyeség, nem hülyeség, benne van a kölcsönszerződésbe."
Akkor az egy szar bank és nem vennék fel tőlük hitelt. Az én hitelszerződésemben nincs ilyen kitétel.
Ebben van fantázia, el ne engedjétek! Ha nem tudjátok megvenni egyedül, akkor vegyétek meg a felét és valaki más a másik felét.
Merre van?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!