Nem lesz ebből baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettünk az Euronics-ben hitelre mosógépet és tabletet.

Kérték a cég telefonszámát. Hívni fogják őket?vagy miért kellett? Mert lehet rossz számot adtam meg nagyon félek.... Amúgy sikerült a hitel a Cofidisnél

szept. 17. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem ismerem ezeket a fogyasztási uzsorahiteleket, de egyvalamiben biztos vagyok: a behajtásban nem fog akadályt jelenteni a kamu telefonszám.
szept. 17. 18:26
 2/18 A kérdező kommentje:
Fizetni fogom,nem erről van szó, jól is keresek. Csak hogy azért kellett megadni a telefonszámot mert hívni akarják a munkáltatót?
szept. 17. 18:28
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Igen ellenőrizhetik, de ha már megkaptad a hitelt akkor mindegy. Engedélyezéskor nézik.
szept. 17. 18:51
 4/18 anonim ***** válasza:
48%

Uzsorahitel? Nagyon sok esetben megfogható a 0THM. Annál jobbat nem fogsz találni sehol, kvézi részletre veszed az eszközt.

A telefonszám arra kell, hogy felhívják a melóhelyet ha infó kell a hitelfelvételnél. Ha eddig nem hívták, már nem is fogják szerintem.

szept. 17. 18:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma voltam az Euronics-ben és ma adták meg a Cofidisnél,mert az én bankom az MBH valamiért elutasította.Nem értem miért...
szept. 17. 18:55
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
4: Nem a kereskedés adta a hitelt, hanem a Cofidis...
szept. 17. 19:23
 7/18 A kérdező kommentje:
6os akkor felhívják a főnököm??
szept. 17. 19:27
 8/18 anonim ***** válasza:
23%
Már megválaszolták ezt feljebb. Nem hívják, valószínűleg eddig se hívták, mert nem voltál gyanús. Bíznak a szokásos ügymenetben.
szept. 17. 19:31
 9/18 A kérdező kommentje:
De ma sikerült csak pár óra telt el
szept. 17. 19:33
 10/18 anonim ***** válasza:
28%
Ha már engedélyezték és eddig nem hívták akkor már nem fogják.
szept. 17. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!