Túl hosszú a másodlagos azonosító, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Másodlagos azonosítóra (email cimre) utalnék, de az email cím 34 karakter hosszú. Az erste george alkalmazás viszont csak 30 karaktert enged. Hogyan tudnék utalni, van valami megkerülő megoldás? Ez másnál, más banknál nem jött elő problémaként? Miért van 30 karakterre korlátozva vajon, az azért nem olyan sok.szept. 11. 09:47
1/6 anonim válasza:
- A netbankban hátha van lehetőség több karakterre
- Revolut közbeiktatásával lehetne próbálkozni
- másodlagos azonosító helyett bankszámlaszám használata
2/6 anonim válasza:
- Használd a bankszámlaszámot
- Használd a telefonszámot másodlagos azonosítóként
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A netbankban néztem, lehet rosszul fogalmaztam. A bankszámlaszámot el kell kérni, ezt el akartam kerülni, mert mindenki tud email-re utalni, csak nekem nem működik. A telefonszámot nem tudom használni, mert emailcim van megadva.
Akkor a revolut lehet a megoldás, de inkább elkérem a számlaszámot, mert ez jár kevesebb melóval. Csak furcsa, hogy ilyen probléma előállhat.
szept. 11. 13:21
4/6 anonim válasza:
Ki az akinek az email címe csipcsipcsókavakvarjúcska@gmail.com?
5/6 anonim válasza:
#4 Azért 30 karakter nem olyan sok, teljesen szokványos email címek is lehetnek hosszabbak:
baumgartner.annamaria@gmail.com
6/6 A kérdező kommentje:
igen, a kis.eva@gmail.com még belefér, de nem kell túl nagyot gondolni, hogy már ne férjen bele.
szept. 14. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!