Minap fel hívtak az OTP-től és arról érdeklődtek miért nem utaltam még a múlt hónapban megnyitott számlára pénzt ez szabályos? Kérdező engem azonosítót,de mikor kérdeztem hogy én honnan tudjam hogy az OTP-től van akkor,annyit mondót felvétel készül.
A beszélgetésről,kérdeztem mi az azonosítója a felvételnek csak terelt?
Azért azt tudni hogy az internetes bankom lelet tiltva mert valakik külföldi Ip-címről akartak hozzá férni,azóta nem merek ráutalni pénzt,meg is fogom szüntetni mert nem bízom ezekben már.
Ne barmoz annak már privátba!
Ha megkérhettem én csak feltettem egy kérdést és kapom az üzenetet hogy barom vagyok!Hétfőn első dolgom hogy bemegyek az OTP és megszüntettem a számlát!
Minap felhívtak az OTP-től és arról érdeklődtek, miért nem utaltam még a múlt hónapban megnyitott számlára pénzt, ez szabályos? A kérdező engem azonosított, de mikor kérdeztem, hogy én honnan tudjam, hogy az OTP-től van, akkor annyit mondott, felvétel készül.
Akkor javítottam:
1. Igekötőt az igével egybe kell írni.
2. Vesszőhiba.
3. Vesszőhiba.
4. Hiányzó névelő.
5. Elírás. Helyesen: azonosított.
6. Vesszőhiba.
7. Vesszőhiba.
8. Vesszőhiba.
9. Fölösleges vessző.
10. Elírás. Helyesen: mondott.
11. Vesszőhiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!