Vissza lehet adni az OTP-nek a bankkártyámat? Ugyanis nagyon bosszant már a havi 1000-3000 ft levonogatás mindenféle ürügyek miatt. Ha igen akkor hogy utalja a m. helyem a fizetésem?
Most a kártyád miatt vonnak, vagy a bankszámlád miatt?
Végülis mindegy, keress másik bankot, ott kérj egy egyszerű számlacsomagot. Nézz körül a piacon, van bank bőven, és mind jobb, mit az OTP...
Ne a bankkártyát szidd úgy általában..
Minden tételnél ott van pontosan mire vonják, nézd meg pontosan, gondolkozz el, nézd meg más banknál hogyan van ez, és ha megéri válts. Ennyi..
De például ifjú unokám akart bankkártyát, talált egy bankot ingyenes kártyával, a kötéskor derült ki, hogy igen, ingyenes a bankkártya, ha havonta legalább 220000 Ft.-ot tesznek rá a számlára.
De mindig minden változik a bankoknál is, nagy a verseny..
He-He-He nem vagyok egyedül. Nekem csak a megtakarításaim mennek erre a számlámra. A múlt évben lusta vltam bevinni az összegyűjtött pénzecskémet, de hozzá se nyúltam a számlámhoz. Ennek ellenére minden hónapban 1000-2000 Ft körüli összeggel kevesebb volt rajta. Az érdekes, hogy sosem ugyanannyival.
Bementem az OTP-hez, és szóltam az ügyintézőnek, hogy ugyan tájékoztassanak már, hogy mikor fog elfogyni a pénzem, mert hozok még, ha kevés lenne. A hölgy nézett furcsán, majd közöltem vele, hogy nevetséges, hogy a pénzem bankban van és havonta kevesebb lesz nem több. Erre ránézett a számlámra, és azt mondta, hogy nagy balek vagyok, mert ő még ilyet nem látott, és igazam van. Aztán bűvészkedett valamit ilyen olyan lekötések csomagok, aminek az lett a vége, hogy kb. 3-4 hónapig azért 2-300 Ft-al több volt azért a számlámon.
De most már megint aktuális meglátogatnom őket. A lényeg, hogy nem tudtam visszaadni én sem. Biztos van ennek vaalmi módja, csak maguk az ügyintézőknek nem jó ez a módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!