Hogyha érkezik rá fizetés azt azonnal levonja vagyis vissza teszi a hitelkeretbe?
Figyelt kérdés
Nemrég lett hitelkeretem.
El használtam belőle 133 ezret a hitelkeretem 300 ezer .
szept. 5. 02:00
1/3 anonim válasza:
Igen, ha mínuszban van éppen, akkor a beérkező összegekkel törlesztesz, a kamat már nem ketyeg, a keret újra rendelkezésre áll.
2/3 anonim válasza:
Alap esetben egy folyószámla egyenlege 0 és végtelen között mozoghat.
A folyószámla hitelkeret ha mondjuk 300000, akkor a szàmlád -300000 és végtelen közt mozoghat. Pl ha az egyenleged 0 és költesz 133 ezret, akkor -133000 lesz. Ha valaki utal neked 100000-t, akkor -33000 lesz az új egyenleged. Ha utalnak még 50000-t, akkor az új egyenleged 17000 lesz és így tovább.
3/3 anonim válasza:
Igen, így működik. A folyószámlahitel tipikusan a pénzügyi analfabétáknak lett kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!