Csökkenthet hitelkeretet a bank fizetés csökkenés esetén?
A bank igen
A munkáltatód nem csökkentheti a fizetésed
csak 3 év után jár végkielégítés, lehet nem dolgozik olyan régóta ott.
Bank nem fog szerződést módosítani amíg rendesen fizetsz és nem csúszol meg, szerintem.
"Sajnos igen. Vagy kirúg végleg vagy aláírom az új munkaszerződésem.. Aláírtam mert nem vagyok olyan helyzetben hogy munkanélküli lehessek :S"
ha kirúg, akkor az történik, hogy a munkaügyi bíróság megítéli visszamenőleg a béred
te meg 5 perc alatt kapsz másik munkát, mert nem olyan helyzetben van a munkaerőpiac, hogy annyira baromi nehéz legyen munkát találni
A munkaidőd is csokkent a felere? Ha nem akkor jogellenes amit a fonokod tett. Nyomast gyakorolva kenyszeritette ki hogy alaird az uj szerzodest. Marpedig a kirugassal valo fenyegetes az. Ilyenformán hiaba irtad ala a szerzodest az megtamadható a birosagon. Konzultalj munkajogasszal/ugyveddel.
Ha mar evek ota dolgozol nala akkor jar vegkielegites, jar a felmondasi ido, jar a szabadsagmegvaltas (idoaranyosan) es jar az allaskeresesi jaradek 90napig.
Ez ido alatt lehet masik munkat keresni.
Ne hagyd hogy palira vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!