Ha megcsinaltam a granit diakszamlat es megkaptam az 50ezret utana torolhetem a szamlat?
"Aki mar megcsinalta,o megtartotta 2evig vagy torolte? Ha torlom abbol lesz vmi baj?"
Majd megtanulod, hogy a tetteidnek következménye van!
Inkább azon gondolkoznál, hogy elmenj diákmunkára és minél több pénz kerüljön idővel a számládra megtakarításként!
Valaki olyan is válaszol aki tényleg tapasztalatból beszél is?
Ha van ilyen,és megcsinálta ezt az ajánlói dolgot ő utána meghagyta a számlát vagy sem?
Válaszoltam.
"Ha vissza akarod fizetni, akkor töröld csak."
A szerződési feltételekben benne van, hogy meddig kell nyitva hagynod a számlát.
Szerinted mi az üzlet a banknak abban, hogy hozzád vág 50 ezret a semmire?
Az az 50 ezres ajándék lényege, hogy 2 évig meg kell hagynod a számládat és fizetned kell a havi számlavezetési költségeket és az éves bankkártyadíjat.
Az 50 ezret így nagyjából vissza is fizeted, vagyis csak kölcsön kaptad, nem ajándékba!
Az ilyenek meg majd szavaznak is... Kérlek fordítsd több figyelmet a magyar és nyelvtan órán való részvételre és oda figyelésre. Ha nálatok nem kell leadni a telefont kérlek némítsd le és tedd a táskádba...
Ennyire értetlen legyen valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!