Ha megcsinaltam a granit diakszamlat es megkaptam az 50ezret utana torolhetem a szamlat?

Figyelt kérdés
Aki mar megcsinalta,o megtartotta 2evig vagy torolte? Ha torlom abbol lesz vmi baj?

#Gránit Bank #Ajanlokod 50e
szept. 3. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
na, mit gondolsz...?
szept. 3. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha vissza akarod fizetni, akkor töröld csak.
szept. 3. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

"Aki mar megcsinalta,o megtartotta 2evig vagy torolte? Ha torlom abbol lesz vmi baj?"

Majd megtanulod, hogy a tetteidnek következménye van!

Inkább azon gondolkoznál, hogy elmenj diákmunkára és minél több pénz kerüljön idővel a számládra megtakarításként!

szept. 3. 18:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Valaki olyan is válaszol aki tényleg tapasztalatból beszél is?

Ha van ilyen,és megcsinálta ezt az ajánlói dolgot ő utána meghagyta a számlát vagy sem?

szept. 3. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező nem tud olvasni.
szept. 4. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Válaszoltam.

"Ha vissza akarod fizetni, akkor töröld csak."

A szerződési feltételekben benne van, hogy meddig kell nyitva hagynod a számlát.

szept. 4. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mi az üzlet a banknak abban, hogy hozzád vág 50 ezret a semmire?

Az az 50 ezres ajándék lényege, hogy 2 évig meg kell hagynod a számládat és fizetned kell a havi számlavezetési költségeket és az éves bankkártyadíjat.

Az 50 ezret így nagyjából vissza is fizeted, vagyis csak kölcsön kaptad, nem ajándékba!

szept. 4. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ilyenek meg majd szavaznak is... Kérlek fordítsd több figyelmet a magyar és nyelvtan órán való részvételre és oda figyelésre. Ha nálatok nem kell leadni a telefont kérlek némítsd le és tedd a táskádba...

Ennyire értetlen legyen valaki...

szept. 4. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!