Mikorra várhatom a diákhitel utalását most szeptemberben?(havi utalással, szabad felhasználású)
Figyelt kérdés
Augusztus 19 körül tettem át a státuszom aktivra, azóta csak Feldolgozás alatt van. Júliusban igényeltem most először.szept. 2. 10:31
12/35 anonim válasza:
Ma beszéltem velük, szeptember 4-től kezdődnek az utalások és napi szinten csekkolják a FIR-t. Nemtom miről beszélsz... 🤣
15/35 anonim válasza:
Micsoda problémák... Az én időmben október 15.-én utaltak először. Ráadásul nem is lehetett akkora összeget felvenni mint most, mégis akkora tartozást lehetett felhalmozni, hogy a kalkulátor szerint 66 év mire visszafizeted (tanári bérrel úgy volt számolva, hogy soha az életben nem lesz béremelés). Mi lesz így a mai diákokkal...
16/35 anonim válasza:
Igen, és ez most miért releváns? Imádom, hogy minden témánál lehet "bezzeg az én időmben"-ezni...
17/35 A kérdező kommentje:
15. senki nem kérdezett arról hogy neked a kőkorszakban milyen bajaid voltak a diákhitellel, vess magadra ha még mindig ezen hőbölögsz:p
szept. 2. 23:12
18/35 A kérdező kommentje:
Na valakinek érkezett már? PTE-s vagyok, nem tudom számit e:D
szept. 4. 12:55
19/35 anonim válasza:
Kedden rendeztem a hátralékot, már lassan 1 hete folyósítható vagyok :D
Holnap érkezik! (NJE)
20/35 anonim válasza:
Szerintetek ha hetfon iratkoztam be, akkor ez mar mindenkeppen csak jovohet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!