Mikorra várhatom a diákhitel utalását most szeptemberben?(havi utalással, szabad felhasználású)
Figyelt kérdés
Augusztus 19 körül tettem át a státuszom aktivra, azóta csak Feldolgozás alatt van. Júliusban igényeltem most először.szept. 2. 10:31
1/35 anonim válasza:
Miután az egyetem visszaigazolta az aktív státuszod, 2-3 nap múlva utalják. Ezt csak azután fogják, miután lezárult a regisztrációs időszak, mert addig lehet passzívra is állítani a félévet, amire nem jár a DH, tehát úgy másfél-két hét múlva várható.
2/35 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Tegnap zárult be a regisztrációs időszakunk, tehát akkor jövőhét végefelé fogják utalni, vagy talán még a héten?
Egy barátomnak nincs még számlája a diákhitelhez, igy ő azt várja hogy megkeresse a bank, gondolom neki még tovább fog tartani mint nekem, én már igényeltem tandijra is, és otps számlám van.
szept. 2. 10:42
3/35 anonim válasza:
A tandíjra nem te fogod megkapni, az egyenesen az egyetemnek megy, úgyhogy azzal nem kell foglalkoznod azon túl, hogy megkötöd a szerződést és megadod az egyetemnek a szerződés számát.
Az a barátod valószínűleg már csak októberben fogja megkapni visszamenőleg.
4/35 anonim válasza:
1-es, de az egyetem már felraktam az aktív félévemet FIR-be, onnantól már "nem az egyetem dolga", meg úgymond már nincs beleszólásuk szerintem. DH Központ lekérdezi FIR-ből és elvileg szabad a pálya
5/35 anonim válasza:
Dh-s ügyintéző azt mondta nekem, hogy naponta csekkolják a FIR-t és szept. 4-től kezdenek folyósítani
6/35 anonim válasza:
7/35 anonim válasza:
Igen, és ez februári poszt, amit linkektél
Marha aktuális:D
9/35 anonim válasza:
Már máshova is írtad ezt a hülyeséget 8-as...
10/35 A kérdező kommentje:
Hát én már csak a diákhitel központra várok, akármiféle visszajelzése vagy akár az utalásra. És nem, nem fix hogy mindenkienk októberben folyósitják, ezt kérdeztem tőlük is.
szept. 2. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!