Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan működik ez a hitel dolog?

Hogyan működik ez a hitel dolog?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha van, tegyük fel 5 millió ft-om.. a ház amit kinéztem az 11 millió. Akkor felvehetek csupán 6 milliót, hogy megvegyem vagy 11 milliót fog adni a bank és az 5 milliót befogja önerőnek?

És ha az 5 milliót befogja önerőnek, akkor én a maradék 6millió+kamatot fogom visszafizetni X évig vagy úgyanúgy 11+kamatot?

Légyszi ne gúnyoljatok ki, egy ismerősöm sem vett fel még hitelt. 29/L

aug. 28. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Hát... Van 5 milcsi önerőd, ahhoz fel kell venni 6 millió hitelt és majd a 6 milliót fizeted vissza kamatokkal.

[link]

Tessék, kalkulátor.

aug. 28. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
6 millió + kamatot fizetsz vissza, ha 6 milliót veszel fel.
aug. 28. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, a lényeg, hogy az önerőd nem tud kamatozni, mert az nem hitel :D
aug. 28. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Plusz ha 11millio az ingatlan akkor te ne 6milliot vegyel felnaz 5milliod melle mert vannak koltsegek, illetek stb. Tehat szamolj nyugodtan 7millioval a peldadban.

Es te a 7millios kolcsont fizeted kamatokkal, ertelemszeruen. Erre adnak kalkulaciot hogy mennyi lesz a havi torleszto

aug. 29. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!