Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp junior számlám van, ami...

Otp junior számlám van, ami elvileg díjmentes kellene, hogy legyen 24 éves korig. Ennek ellenére nekem mindig levon OTP direkt havidíjat, ami nem nagy költség (300Ft), de akkor is, miért vonják ez le?

Figyelt kérdés
Voltam emiatt már a bankban is, ahol azt mondták, ez az internetban ára. De akkor az ismerőseimnek, akiknek ugyanilyen a számlájuk, miért nem vonja le?

aug. 18. 21:49
 1/4 IgaziÚriember ***** válasza:
17%
Tudsz értelmezni magyar nyelvű szöveget? Ha igen akkor elolvasod a szerződésedet valamint a kondíciós listát és megkapod a választ a kérdésedre.
aug. 18. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
dehogy ingyenes
aug. 18. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Maga a pénzhasznalat ingyenes. Tehát az utalás és a felvétel, befizetes. Havidíj az havidíj. Az van.
aug. 18. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Az OTP Direkt kondicios listából az derül ki, hogy OTP Junior számlához két féle OTP Direkt csomag tartozhat. Junior Light es Junior extra. Előbbi ingyenes, utóbbinak 289 forint a havidíja.

Lásd 4.1.2 pont [link]

Ha jól értem, a kettő csomag közti különbség az, hogy a fizetős verzió hetente kétszer küld neked egy SMSt az aktuális egyenlegeddel.

aug. 18. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!