Új OTP devizaszámla tulajként OTPDirekt szerződést is kell kötni?
Figyelt kérdés
Szükségem volt egy devizaszámlára, zárás előtt intéztük, aláírtam többször, az ügyintéző odaadott papírokat és mondta, hogy most már aktív a számla. Otthon jöttem rá, hogy jelszóról sem azonosítószámról sem beszéltünk. Tiszta hülyének érzem magam.
Az OTPdirekt maga az app ahol hozzá fogom tudni adni a devizaszámlámat? Az OTPdirekt regisztrációjánál azt írja adjak meg forint alapú számlaszámot, nekem csak ez a devizaszámlám van.
2023. júl. 28. 01:38
1/2 anonim válasza:
Ha csak devizaszámlád van náluk, ahhoz külön nem tudsz OTP direktet csatolni, kell egy alap forintszámla is.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor ezt jol megszivtam
2023. júl. 30. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!