Biztonságos revolutra kérnem a külföldi jövedelmem?
Én a helyedben mindenképpen nyitnék egy hazai banknál devizaszámlát.
Nyilván még a kiutazás előtt meg kell nyitni, meg kell adni a szerződésben, ezért a célországban nyitni már késő.
Tudom, sokan jönnek majd azzal, mint a 3-as is, hogy a Revolut is bank és véres szájjal okoskodva ráugranak arra, aki a Revolutra egy rossz szót is mer szólni.
Valóban nagyon jól vált, de komoly problémák vannak vele. Zárolások, nincs fiókhálózat és normális ügyfélszolgálat...
Anyagi biztonságról van szó, főleg külföldi országban, én a helyedben biztosan nem bíznám magam a Revolutra. Főleg nem kizárólag.
Ha külföldön fogsz élni, érdemesebb ott számlát nyitni. Fiókkal rendelkező bankban. Átmenetileg a magyar bankodban is nyithatsz egy devizaszámlát, ha a kiköltözés előtt is kapsz átutalást.
A Revolut nem fogja elsikkasztani a számlakövetelést, de ha bármi gond van, amit az automata figyelésük kiszúr, akkor bizonytalan ideig nem tudsz hozzájutni a pénzedhez. És küzdhetsz a közömbös és alulméretezett ügyintézésükkel.
Igy van. Valoszinuleg nem lenne baj a revoluttal, kiveve ha mondjuk a penz eredetet firtatnak. Azt hogyan igazolnad? Bemondani hogy osztondij nem eleg.
Ha beut a zarolas, meg ha kicsi is az eselye, beszelgethetsz egy robottal aki vagy megerti a dolgot vagy nem. Ha nagy nehezen kapsz egy elo embert remenykedhetsz hogy nem valami harmadik vilagbeli es valoban tud majd segiteni es nem Indiabol nyolcadmagaddal varod hogy irjon vagy mondjonnvalami ertelmeset.
A magyar banki devizaszamlad viszont zarolva biztos nem lesz. Azt csak hatosag rendelheti el.
#3 vagyok.
Ha megnezem a #3 es a #4 kommentet, elgondolkodtato, hogy ki all kozelebb a “veres szaju okoskodashoz”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!