Másnak is hibaüzenetet ír ki az OTP direkt alkalmazás?
Figyelt kérdés
Ma csináltam meg a netbankomat és szerettem volna egy rendelést elintézni. Leadtam a rendelést, majd megadtam a bakkártyám adatait (nem csaló oldalnak, nem azzal van a baj, már nagyon sokszor rendeltem onnan, csak eddig utánvéttel), de 2-3 próbálkozás után is elutasított. Megnyitottam az OTP direkt alkalmazást, ami azt írja, hogy az utalások jelenleg nem teljesülnek. Próbáltam utánajárni, de csak májusi cikkeket találtam, azzal kapcsolatban, hogy leállt az alkalmazás. Szóval a kérdésem az, hogy másoknál is van probléma és pont rosszkor akartam elintézni a dolgokat vagy nekem nem jött össze megcsinálnom a netbankomat és valami nem stimmel még?2023. júl. 24. 16:04
2/7 A kérdező kommentje:
A bankban azért voltam, hogy csináltassak egy OTP direkt szerződést. Együtt bejelentkeztünk ott az alkalmazásban, aztán eljöttem onnan. Már itthon próbáltam az utalást.
2023. júl. 24. 16:18
4/7 anonim válasza:
Most akkor utalni próbáltál vagy kártyával fizetni?
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem tudom miért utalást írtam, kártyával akartam fizetni
2023. júl. 24. 16:30
6/7 anonim válasza:
Nálam is ezt írja ki, gondolom meghibásodás vagy karbantartás van.
7/7 anonim válasza:
Már van 1-2 hír (index, origo, telex, portfolio is lehozta), illetve a legutóbbi OTP Facebook bejegyzés alatt szaporodnak a kommentek szép lassan. A kártyás fizetések, pénzfelvétel, szinte semmi nem működik.
De bajok vannak a K&H-nál is.
Anyám MBH Bankos (korábban BB), nála se megy minden.
Apám szintén MBH Bankos (korábban Takarék), nála se mennek az utalások (bár ő tudott kártyával fizetni).
Én KDB Bankos vagyok, nálam a kártyás fizetés működik, de az utalás vagy a készpénzfelvétel nem.
Kollégám Erste-s, nála csak az utalások nem mennek.
Úgy néz ki valami jóval nagyobb gebasz van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!