Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha 395 Ft-ot ér az euró...

Ha 395 Ft-ot ér az euró árfolyama akkor hogy számolom át a Ft-ot euróra?

Figyelt kérdés

Tegyük fel 10.000 Ft egy éjszaka akárhol, én euróban szeretnék fizetni, akkor a 10.000 Ft-ot osztom 395-tel és lesz 25 euró? (durván)

Vagy hogy a legegyszerűbb átszámolni?

aug. 15. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Igen így
aug. 15. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
hát b#zdmeg egy általános iskola második osztályos szintű osztást azért csak el tudsz egyedül is végezni egyedül is, hát a pofám leszakad komolyan mondom, hogy ti köztünk éltek meg dolgoztok, szavaztok.......
aug. 15. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
32%

Legegyszerűbb, ha 4-el elosztod, és levágsz két tizedes vesszőt.

Fordított esetben pedig 4-el megszorzod, és hozzáadsz két nullát.

Most ilyenkor, mikor 400 közelében van, egyszerű fejben számolni. Mikor 350-360, kicsit nehezebb.

aug. 15. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Hát kedves hármas bevallom őszintén, szívesebben venném elő a telefonomat, hogy számológéppel számoljam. Lehet, hogy így egyszerűbb de azért ja.
aug. 15. 15:35
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
egy appal ami kiszámolja neked.... üdv Dublinból
aug. 15. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Beírod a Googleba, hogy 10000 HUF to EUR es és kiírja neked, a hivatalos középárfolyammal számolva. Ennél persze kevesebb eurót kapsz ténylegesen egy pénzváltónál a tizesedért.
aug. 15. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
#4 jó, de mondjuk én Ausztriában lakom, így nekem ez mindennapos, hogy fejben átváltom. Úgyhogy már belejöttem, szinte már egyből tudom, mennyi az az összeg átváltva :D
aug. 15. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
21%
Ennyi,ülj le ötös.
aug. 15. 18:12
 9/11 krwkco ***** válasza:
55%

"Ha 395 Ft-ot ér az euró árfolyama..."

Arra is figyelj, hogy van vételi és eladási árfolyam. És a kettő között jelentős különbség. Úgyhogy hiába jelenik meg egy weboldal fejlécén futó csíkon, hogy 395 Ft az euró árfolyama, annyiért általában nem tudsz venni. :-(

aug. 15. 19:58
 10/11 A kérdező kommentje:

1: Köszi

2: Ki mondta neked, hogy dolgozom és szavazok?!

Annyira okosnak hiszed magad, de biztos tudnék tőled olyat kérdezni amire nem tudod a választ ;)

Mint látod én az osztást eltudtam végezni, de neked nem sikerült egy általános iskola 2. osztályos mondatot leírni "el tudsz egyedül is végezni egyedül is" de még a szövegértés sem megy, mert nem az osztás elvégzésén volt a hangsúly

3: Köszi, erre voltam kíváncsi hogy gyorsabb számolni

5:Az app nem minden esetben az aktuális árfolyammal számol

6: Nem minden estben az aktuálissal számol

8:Te pedig feküdj le és húzd a fejedre a takarót :)

9:Köszi

aug. 16. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!