Ha 395 Ft-ot ér az euró árfolyama akkor hogy számolom át a Ft-ot euróra?
Tegyük fel 10.000 Ft egy éjszaka akárhol, én euróban szeretnék fizetni, akkor a 10.000 Ft-ot osztom 395-tel és lesz 25 euró? (durván)
Vagy hogy a legegyszerűbb átszámolni?
Legegyszerűbb, ha 4-el elosztod, és levágsz két tizedes vesszőt.
Fordított esetben pedig 4-el megszorzod, és hozzáadsz két nullát.
Most ilyenkor, mikor 400 közelében van, egyszerű fejben számolni. Mikor 350-360, kicsit nehezebb.
"Ha 395 Ft-ot ér az euró árfolyama..."
Arra is figyelj, hogy van vételi és eladási árfolyam. És a kettő között jelentős különbség. Úgyhogy hiába jelenik meg egy weboldal fejlécén futó csíkon, hogy 395 Ft az euró árfolyama, annyiért általában nem tudsz venni. :-(
1: Köszi
2: Ki mondta neked, hogy dolgozom és szavazok?!
Annyira okosnak hiszed magad, de biztos tudnék tőled olyat kérdezni amire nem tudod a választ ;)
Mint látod én az osztást eltudtam végezni, de neked nem sikerült egy általános iskola 2. osztályos mondatot leírni "el tudsz egyedül is végezni egyedül is" de még a szövegértés sem megy, mert nem az osztás elvégzésén volt a hangsúly
3: Köszi, erre voltam kíváncsi hogy gyorsabb számolni
5:Az app nem minden esetben az aktuális árfolyammal számol
6: Nem minden estben az aktuálissal számol
8:Te pedig feküdj le és húzd a fejedre a takarót :)
9:Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!