Mi van ezekkel a Nyomi Pénzváltókkal? Már múlthét péntek óta 400 körül van az euró ezek még mindig 395 ért veszik be? (és ez a legjobb árfolyamuk) Nem törvénytelen ez?
Nem törvénytelen. Van vételi árfolyam, középárfolyam és eladási árfolyam. A vételi mindig alacsonyabb.
Itt nem olyasmiről van szó, hogy adsz egy húszezrest, hogy váltsák fel, és kapsz érte 3 db ötezrest.
Ha csak a pénzváltóra egyszerűsítem a dolgot, neki az a haszna, hogy olcsóbban vesz, mint elad. De ebben a formában ez túlságosan is vázlatos.
A pénznemek értéke folyamatosan, percről percre változik egymáshoz képest. Bankközi forgalomban is mindig, mindegyik kevesebbért vesz, mint elad.
Ezek közül a válaszolók közül váltott már bárki életében valutát egyébként?
Csakmert úgytűnik, mintha feltalálták volna a melegvizet :D
Roppant hasznos minden eddigi válasz, értékeltem is megfelelően.
"értékeltem is megfelelően"
Az a szerencséd, hogy a kérdést, és a kérdező kommentjeit nem lehet értékelni. Hidd el te sem lennél zöldben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!