Euro árfolyam csökkenni fog?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy hónap elején magasabb az euro és a hónap vége felé csökken így ciklikusan?márc. 27. 15:51
1/9 anonim válasza:
Lehet. Meg az is, hogy nem.
Amúgy tippem szerint 1-2 hét és áttöri a 400-at, utána már fölötte is marad.
Remélem.
2/9 anonim válasza:
Hosszú távon gyengülni fog a forint az euróval szemben, ez megy évek, évtizedek óta, nézd meg bármelyik grafikont. Ez a kormány és az itt dolgoztató német multik érdeke.
4/9 anonim válasza:
Nőni fog, mivel nyáron minden évben gyengül a forint az euróhoz képest.
5/9 anonim válasza:
10 eves grafikont ha megnezed akkor eleg egyertelmu lesz
7/9 anonim válasza:
Én inkább az 500-as eurora fogadnék viszonylag rövid távon.
#6: Amúgy érdekelne, milyen kormányzás alatt volt erősödő trendben a Forint? :D
Mikor még Euro sem volt, csak márka, akkor is folyamatosan gyengült a Forint. Pár éves stagnálás előfordult már.
8/9 anonim válasza:
Folyamatosan gyengül aztán mindíg ráfogjak valamire pedig így is magas az alapkamat.
9/9 anonim válasza:
Nyárra mindig gyengül, 400-420 környékén lesz szerintem. Késő ősszel szokott valamit erősödni, akkor lemehet akár 380 környékére is ismét. Én örülnék egy 370-es, majd ismét egy 400-as eurónak. Ez nem olyan régen meg is történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!