Mennyit kell visszafizessek ebben az esetben a banknak? (személyi kölcsön)
Kicsit járatlan vagyok ebben a témában, (szerencsére) még soha nem vettem fel eddig személyi kölcsönt (meg semmilyen más kölcsönt).
Tehát 26 hónappal ezelőtt felvettem 500 ezer forintot 36 hónap futamidőre.
26 hónap alatt visszatorlesztettem 425 ezer forint körüli összeget.
Még fennmaradt 10 hónap, kb 170 ezer (mivel összesen 630 ezret kell visszafizessek összesen.)
Jo ötlet lenne most előtörleszteni? És kb ilyenkor mennyit kell fizetni ténylegesen?
Igen, tudom, a bankot kérdezzem meg, de 3 napja nem sikerül őket hívni, be kell menjek majd személyesen.
De azért mégis kb érdekelne.
Ha benne lenne, nem tettem volna fel a kérdést.
Annyi van benne, hogy a futamidő alatt bármikor előtörlesztheto. Ha egy evnel rövidebb idő van hátra, akkor "díjmentesen". További részletekért keresse bankjat.
Nos... Ennyivel lettem beljebb.
Te nem vagy komplett. Mitől vagy ilyen ingerült?
Egy egyszerű kérdést tettem fel. Nem halok éhen egyik esetben sem. Akkor sem, ha előtorlesztek, akkor sem, ha nem.
Sikerült megnyugodnod? Rémület, milyen emberek vannak. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor görgess tovább, van ezer kérdés. Basszameg!
Rémület!
3: Akkor Google: XY bank személyi kölcsön előtörlesztési feltételek
Hány oldalas a szerződés?
"Annyi van benne, hogy a futamidő alatt bármikor előtörlesztheto. Ha egy evnel rövidebb idő van hátra, akkor "díjmentesen"."
De akkor le van benne írva a válasz.
Mi a kérdésed?
Excelben ki lehet számolni a szerződés alapján.
A kamattal diszkontálni kell a hátralévő törlesztéseket, és ezt a jelenértéket kell kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!