A Providentnél Otthoni szolgáltatással kértem a hitelt. Most mennyit kell visszafizessek?
558 ezer forinttal tartoztam, nem fizettem, most a KHR azt írja, hogy a tőketartozás 238769.
Most akkor mennyit kell visszafizessek?
Az még megértem, hogyha valaki megszorul, hitelt vesz fel és ha nincs más, akkor a Providentnél. De mi értelme az otthoni szolgáltatást választani? Csak próbaképp felmentem a Provident weboldalára:
500ezer Ft, 110 hétre.
Utalással: törlesztés 6175 Ft/hét, teljes visszafizetendő összeg: 679250Ft
Ugyanez otthoni szolgáltatással: törlesztés 10980 Ft/hét, teljes visszafizetendő összeg: 1207750Ft
(Otthoni Szolgáltatás teljes díja: 528500 Ft)
Tényleg megéri azért 77%-kkal többet visszafizetni, mert az ember lusta bankszámlát nyitni és sajnálja a párezer forintos számlavezetési meg utalási költséget?
Csőbe húztak.
Lehetséges náluk a végtörlesztés, ha kifizeted az otthoni szolgáltatást, ezt írják a honlapon. Viszont, ha felmondják a hitelt, akkor is ki kell fizetni az otthoni szolgáltatást vagy elég csak a tőke tartozást? Ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!