Meghosszabbított babaváró esetén miért lesz 100 ezer forint a havi törlesztő, amikor én szerződéskötéskor 65 ezret írtam alá?
Rettenetesen dühös vagyok. Most olvasom, hogy meghosszabbítják a 2019ben felvett babavarot, mi 2021ben vettük fel, sajnos nincs újabb baba, hormonzavarok, inzulinrezisztencia, most már korai változó kor is van nekem, megpróbálom ezeket bizonyítani, hátha kapok méltányosságot.
Viszont miért lesz 100 ezer a havi törlesztő amikor én 65 ezret írtam alá, mert annyi lenne az 5 éves periódus után, szóval ez így nagyon nem fer.
Mennyi idota vadbarom van ezen a gyakorin. Jól esett ventillalni? Ha igen akkor ügyesek vagytok kedves dühödt tömeg. Engem nem érint meg az ismeretlen kanapéhuszárok irogatasa.
Viszont! Amilyen lumpen proletárok vagytok mind babavaro gyűlölök, elmondok egy titkot nektek! Jól figyeljetek!
Létezik olyan jelenség, hogy a fogamzókepes házaspár aláírja a babavarot, és fél évre rá kiderül hogy beteg és nem jön össze a gyerek. Na erre mit leptek? Nyilván a ti olvasatotokban ilyen NEM létezik, sőt csak ti léteztek ti vagytok a világ beszűkült és elbaxott közepe.
Az eszetek, a kognitív és logikai képességetek egy marék molylepkenek felel meg.
A normális válaszoloknak köszönöm.
Ezt ugy kene felfognod, hogy felvettel egy piaci!!!! hitelt, ami kulonbozo vallalasok teljesulese eseten kobdiciojaban javul. Tehat eleve azzal az osszeggel kellene kalkulalnod amit akkor kell fizetned ha nem teljesited amit alairtak, mert ahogy te is irtad, barmi tortenhet. Az hogy nem leszel fogamzokepes egy ilyen dolog. A masik hogy a ferjed meghulyul es megcsal es elhagy. Vagy csak olyan baleset eri ami miatt mondjuk keresokeptelen 1evig.
Tehat az alapveto tevedes ezeknel a hiteleknel hogy kivetel nelkul mindenki azzal az opcioval szamol hogy a kapcsolat harmonikus marad, lesz baba, a ferj nem hulyul meg stb. Es ez a baj.
Ezt ugy kene felvenni hogy kepesek legyetek gond nelkul fizetni a piaci alapu hitel torlesztojet( ha ugy alakulna) aztan ha jon a gyerek akkor az win win szitu. Boldogsag mert jon a gyerek es a csokken az adossag.
Ehelyett mindenki elore biztositottnak latja az eletet, aztan csak kiderul majdnem mindig hogy kvara nem az, es egy ket ev alatt valtozik meg minden gyokeresen.
25-ös, a kérdező számolt azzal az eshetőséggel, ha nem tudják teljesíteni a feltételeket, hiszen a kérdésében írta, a szerződésében erre az esetre 65E Ft-os részlet szerepel, a probléma viszont az, hogy ez így nem igaz, mert ez a részlet csak akkor lenne ennyi, ha közben az ÁKK - babaváró referencia kamata - nem ment volna fel a sokszorosára ahhoz képest, amikor megigényelték a babavárót.
Sajnos nem csak az a probléma, hogy sokan nem készülnek fel a negatív eseményekre, hanem az is, hogy nem értik ezeknek a termékek működését. Tény az is, hogy a bankfiókokban nem viszik túlzásba a tájékoztatást, erre valószínűleg ki sem tértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!