Létezik olyan hogy átvertek a bankban? Inkasszót tettek mind a 2 számlámra,de az egyikről le tudtam venni a pénzt? Bőveben lent. Átvertek?
Létezik olyan hogy átvertek engem a bankban? 1 banknál van 2 bankszámla számom. De csak az egyikhez tartozik bankkártya.
Bementem, mivel inkasszót tettek rá, hogy az úgynevezett inkasszó mentes összeget felvegyem.
Össze vissza beszélt a nő, hogy le van tiltva a számlám, a törvényi előírások ellenére csak valami bagatella összeget kaptam vissza, mint mentes összes.
Azon kattogott a nő, hogy le van tiltva és zárolva van mind a két számlám.
Nade, az egyik számlámról ma reggel le tudtam venni pénzt a bankkártyával.
Ha a bankkártyával fel tudtam venni pénzt, ma reggel az ATM-nál, akkor annyira csak nincs zárolva és letiltva, nem?!
Teljesen logikus.
Létezik olyan hogy átvertek?!
Normális bankokban érvényes inkasszó alatt pont ugyanúgy tudod használni a számládat és kártyádat, mintha nem lenne rajta inkasszó. Persze, csak a mentes pénz erejéig.
Ersténél és Raiffeisennél biztosan így van, a kártyás vásárlás, az átutalás és az ATM-kpfelvétel/számlabefizetés zavartalanul működik. (Más bankokról nincs személyes tapasztalatom.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!