Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért csinált ilyet a K&H?

Miért csinált ilyet a K&H?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki! Egy ideje nem használom a K&H kártyám..

Ma beléptem az applikációba a számla számom miatt és arra lettem figyelmes most -279 ezer forintban van..

Az még is mi lehetne??

Semmilyen hitelt nem vettem fel tőlük!

Próbáltam hívni,írni nekik de semmilyen válasz...

Valaki esetleg járt így??

aug. 8. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
Azért arra valószínűleg rájött volna már, ha több éve nincs annyi bevétele, mint amennyit költ.
aug. 9. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Számlatörténet pont ezért van... Minden banki költségnek is látszódnia kell rajta.
aug. 9. 12:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Senki se fogyatekos!

Magyarorszagon mindeki meg van keseredve es latszik is meg az undorito valasz adasnal is minden online feluleten.. Mondjuk meg ertem apro minimal berert szenvedni nem a legjobb erzes lehet:D Vagy eppenseggel otthon ulni megkeseredve az eletuk miatt..

Na mindegy ez az oldal is csak arra valo hogy kieljek az unalmukat es a szar eletuket az emberek meg azt hiszik tul okosak valo eletbe kepzelem mit ertek el:DD persze vannak kivetelek egyertelmu!!

Es tema le zarva:PP

szept. 18. 08:23
 14/14 krwkco ***** válasza:
58%

"Senki se fogyatékos!"

Valóban, valakit ismeretlenül fogyatékosnak nevezni nem helyénvaló. Sorry.

Az még belefér, hogy "nem a legélesebb kés a fiókban"?

Megnézted a számlatörténetedet?

És mit láttál?

szept. 18. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!