Miért csinált ilyet a K&H?
Üdv mindenki! Egy ideje nem használom a K&H kártyám..
Ma beléptem az applikációba a számla számom miatt és arra lettem figyelmes most -279 ezer forintban van..
Az még is mi lehetne??
Semmilyen hitelt nem vettem fel tőlük!
Próbáltam hívni,írni nekik de semmilyen válasz...
Valaki esetleg járt így??
2
Inkasszó miatt nem tud mínuszba menni. Ami miatt mínuszba tud menni, az a banki költségek összessége. Számlavezetési díj, kártyadíj és mindezeknek a kamatai.
Persze, más a helyzet abban az esetben, ha van a számlához automatikus hitelkeret.
A kérdéséből úgy tűnik, mintha a kérdező némileg fogyatékos lenne. Megnyitotta az applikációt és nem ötlött fel benne, hogy megnézze a számlatörténetet? Mi találgassunk a majdnem 0 információból?
Üsse kő:
1. Egy K&H prémium számla havi díja most havi 8000 forint felett van. Amit akkor kell fizetni, ha nincs meg a havi 500 ezer bejövő pénz és 100 ezer kártyaforgalom. A régebbi alacsonyabb díjakat és kamatokat figyelembe véve a -279 ezres hiány kb. 30 hónapi elhanyagolást jelent.
2. Bár kevesen tudják, de a kártyához tartozó számlát az adatok birtokában egy elfogadóhelyen offline is meg lehet terhelni. Pin kód nélkül. És akkor nincs számlaegyenleg ellenőrzés sem, a számlát negatívba is lehet vinni. Persze nem Európából, hanem a világ más részeiből. Egyszer olvastam erről és rákérdeztem. A bank (már nem emlékszem melyik) azt válaszolta, hogy bizony ez lehetséges.
"... kártyához tartozó számlát az adatok birtokában egy elfogadóhelyen offline is meg lehet terhelni."
Erre tényleg rosszul emlékeztem. Kártya kell hozzá, de a számlaegyenlegnél többet is lehet terhelni. Nem dombornyomott kártyáknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!