Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért csinált ilyet a K&H?

Miért csinált ilyet a K&H?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki! Egy ideje nem használom a K&H kártyám..

Ma beléptem az applikációba a számla számom miatt és arra lettem figyelmes most -279 ezer forintban van..

Az még is mi lehetne??

Semmilyen hitelt nem vettem fel tőlük!

Próbáltam hívni,írni nekik de semmilyen válasz...

Valaki esetleg járt így??

aug. 8. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Az ügyfélszolgálatot ha felhívod, ők majd megmondják. Ha hívod őket, majd lerakod 1 perc múlva, akkor nem tudnak válaszolni. Amennyi idő volt bejelentkezni (vagy regisztrálni) ide, majd leírni a kérdést, majd várni, simán válaszolt volna az ügyfélszolgálat.
aug. 8. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Esetleg inkasszó?
aug. 8. 13:13
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Nézd meg a számlatörténetet. Ott látszani kell minden bejövő és kimenő összegnek. Abból kiderül, hogy lett mínusz.
aug. 8. 13:19
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
Szamlavezetesi dij + annak a keseselmi kamatja?
aug. 8. 17:05
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

2

Inkasszó miatt nem tud mínuszba menni. Ami miatt mínuszba tud menni, az a banki költségek összessége. Számlavezetési díj, kártyadíj és mindezeknek a kamatai.

Persze, más a helyzet abban az esetben, ha van a számlához automatikus hitelkeret.

aug. 8. 17:57
 6/14 krwkco ***** válasza:
32%

A kérdéséből úgy tűnik, mintha a kérdező némileg fogyatékos lenne. Megnyitotta az applikációt és nem ötlött fel benne, hogy megnézze a számlatörténetet? Mi találgassunk a majdnem 0 információból?

Üsse kő:

1. Egy K&H prémium számla havi díja most havi 8000 forint felett van. Amit akkor kell fizetni, ha nincs meg a havi 500 ezer bejövő pénz és 100 ezer kártyaforgalom. A régebbi alacsonyabb díjakat és kamatokat figyelembe véve a -279 ezres hiány kb. 30 hónapi elhanyagolást jelent.

2. Bár kevesen tudják, de a kártyához tartozó számlát az adatok birtokában egy elfogadóhelyen offline is meg lehet terhelni. Pin kód nélkül. És akkor nincs számlaegyenleg ellenőrzés sem, a számlát negatívba is lehet vinni. Persze nem Európából, hanem a világ más részeiből. Egyszer olvastam erről és rákérdeztem. A bank (már nem emlékszem melyik) azt válaszolta, hogy bizony ez lehetséges.

aug. 8. 18:41
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
"offline is meg lehet terhelni" Hogyne, ha nálad van egy dombornyomott kártya. Csak úgy, a számlaszám birtokában nem lehet sehol.
aug. 8. 23:29
 8/14 krwkco ***** válasza:
58%

"... kártyához tartozó számlát az adatok birtokában egy elfogadóhelyen offline is meg lehet terhelni."

Erre tényleg rosszul emlékeztem. Kártya kell hozzá, de a számlaegyenlegnél többet is lehet terhelni. Nem dombornyomott kártyáknál is.

aug. 9. 02:08
 9/14 krwkco ***** válasza:
45%
Szóval a kérdező esetében marad az, hogy felhalmozódtak a magas havidíjak.
aug. 9. 02:09
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
¯\_(ツ)_/¯
aug. 9. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!