Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revolut Standard csomagnál ez...

Revolut Standard csomagnál ez a lehetőség van: jutalékmentes tőzsdei kereskedési (havi 1 db) valamint megtakarítási lehetőség. Ez mit jelent pontosan? Ezt nem igazán értem.

Figyelt kérdés
A havi 1 db tőzsdei kereskedés ez azt jelenti, hogy havonta 1 alkalommal vehetek 1 féle részvényt X összegért? Vagy eladhatok 1 féle részvényt? Ez külön számít? Vagy eladok vagy veszek 1 féle dolgot? Vagy vannak részvény csomagok is és az is 1 db-nak számít? Bocsi az értetlenkedésért, de érdekel ez a tőzsdei dolog viszont nagyon kezdő vagyok még.
2024. júl. 25. 08:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam itt a neten , sajnos a revoluton nem tudok Hong Kong-i részvényeket vásárolni. :(
2024. júl. 25. 15:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Miért akarsz egyáltalán Hong Kong-i részvényeket vásárolni?

Így hogy laikusként hasraütésre te majd kitalálod hogy mi a tuti, olyan piacokon, amiket nem ismersz, ebből szoktak lenni a nagy bukovárik. Nem kötekedni akarok, csak jó szándékból mondom.

2024. júl. 25. 15:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kötekedni akarsz. Olvastam róla, kínai , Hong Kong-i indiai részvényekről. Nagy bukta nem lehet, mert eleve nem raknék bele sok pénzt csak meg akartam próbálni. Így laikusként szerintem egyébként kevés a haszon reménye is, de megpróbáltam volna egy pici pénzzel.
2024. júl. 25. 16:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Ennek pont annyi értelme van, mintha felraknád a pénzed tippmixen valami olyan csapatra, amit ugyan nem ismersz, de úgy hallottad hogy általában jól teljesít.
2024. júl. 25. 16:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van. De mivel nincs nekik még esélyem sincs ebbe belebukni. NA majd egy másikba. :D Csak nehéz kitalálni,hogy melyikbe is tegye az ember.
2024. júl. 25. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:

Látom egy másik fórumon már S&P500-ba akarsz fektetni.

Csak mert senki nem használja ilyen kontextusban azt a kifejezést hogy "részvénycsomag".

2024. júl. 25. 16:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem az nem év vagyok! Valaki másik amatőr.
2024. júl. 25. 16:43
 18/22 A kérdező kommentje:
Mégis mibe lehetne 40-50.000 ft-ot betenni, amivel megpróbálhatnám ezt az egész rendszert? Nem várok óriási hasznot csak mégis lenne valami amin érthetően egyszerűen látnám a működését.
2024. júl. 25. 16:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Semmibe. Ez jàtékpénz.

Ennyivel semmi értelme.

Tanulj meg halmozz tökét, aztàn ha màr van valami értelmehető kis befektetnivalód, és fogalmad is lesz róla hogy mit veszel és miért utàna próbàlkozz.

2024. júl. 25. 17:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát nem arról van szó, hogy nincs pénzem. De mielőtt 8-10.000 dollárt beleraknek valamibe, szeretném megtanulni. Ki az aki nekem ezt elmagyarázza, "megtanítja"? Mert magamtól csak így apró részletekből, apró pénzzel tudom.
2024. júl. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!