Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revolut Standard csomagnál ez...

Revolut Standard csomagnál ez a lehetőség van: jutalékmentes tőzsdei kereskedési (havi 1 db) valamint megtakarítási lehetőség. Ez mit jelent pontosan? Ezt nem igazán értem.

Figyelt kérdés
A havi 1 db tőzsdei kereskedés ez azt jelenti, hogy havonta 1 alkalommal vehetek 1 féle részvényt X összegért? Vagy eladhatok 1 féle részvényt? Ez külön számít? Vagy eladok vagy veszek 1 féle dolgot? Vagy vannak részvény csomagok is és az is 1 db-nak számít? Bocsi az értetlenkedésért, de érdekel ez a tőzsdei dolog viszont nagyon kezdő vagyok még.
júl. 25. 08:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam itt a neten , sajnos a revoluton nem tudok Hong Kong-i részvényeket vásárolni. :(
júl. 25. 15:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Miért akarsz egyáltalán Hong Kong-i részvényeket vásárolni?

Így hogy laikusként hasraütésre te majd kitalálod hogy mi a tuti, olyan piacokon, amiket nem ismersz, ebből szoktak lenni a nagy bukovárik. Nem kötekedni akarok, csak jó szándékból mondom.

júl. 25. 15:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kötekedni akarsz. Olvastam róla, kínai , Hong Kong-i indiai részvényekről. Nagy bukta nem lehet, mert eleve nem raknék bele sok pénzt csak meg akartam próbálni. Így laikusként szerintem egyébként kevés a haszon reménye is, de megpróbáltam volna egy pici pénzzel.
júl. 25. 16:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Ennek pont annyi értelme van, mintha felraknád a pénzed tippmixen valami olyan csapatra, amit ugyan nem ismersz, de úgy hallottad hogy általában jól teljesít.
júl. 25. 16:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van. De mivel nincs nekik még esélyem sincs ebbe belebukni. NA majd egy másikba. :D Csak nehéz kitalálni,hogy melyikbe is tegye az ember.
júl. 25. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:

Látom egy másik fórumon már S&P500-ba akarsz fektetni.

Csak mert senki nem használja ilyen kontextusban azt a kifejezést hogy "részvénycsomag".

júl. 25. 16:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem az nem év vagyok! Valaki másik amatőr.
júl. 25. 16:43
 18/22 A kérdező kommentje:
Mégis mibe lehetne 40-50.000 ft-ot betenni, amivel megpróbálhatnám ezt az egész rendszert? Nem várok óriási hasznot csak mégis lenne valami amin érthetően egyszerűen látnám a működését.
júl. 25. 16:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Semmibe. Ez jàtékpénz.

Ennyivel semmi értelme.

Tanulj meg halmozz tökét, aztàn ha màr van valami értelmehető kis befektetnivalód, és fogalmad is lesz róla hogy mit veszel és miért utàna próbàlkozz.

júl. 25. 17:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát nem arról van szó, hogy nincs pénzem. De mielőtt 8-10.000 dollárt beleraknek valamibe, szeretném megtanulni. Ki az aki nekem ezt elmagyarázza, "megtanítja"? Mert magamtól csak így apró részletekből, apró pénzzel tudom.
júl. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!