K&H-nál új bankkártya igénylése esetén csak postai úton küldik ki,vagy van lehetőség személyes átvételt választani bankfiókban?
Figyelt kérdés
És ha van lehetőség személyes átvételt választani, akkor azzal kapcsolatban fel kell hívni őket, vagy ha mobilbankon keresztül szeretnék igényelni, akkor ott ki lehet majd választani, hogy hogyan szeretném átvenni?jún. 15. 04:12
1/4 anonim válasza:
Úgy néz ez itt ki, mint a K&H ügyfélszolgálata...?
2/4 anonim válasza:
K&h ügyfél sosem voltam, de OTP és Erste amit ismerek, igaz OTP-t régen csak, de mindkettő esetén az ügyfél döntötte el.
Viszont elég valószínű, hogy már az igénylés során jelezned kell. Később nem hiszem, hogy lehet módosítani, de ha igen, azt nyilván csak telefonon.
3/4 Hintalow válasza:
Jellemzően minden banknál választható kártyaigènylèsnèl postai kiküldès mellett fióki átvètel is.
Viszont szintèn jellemzően a dìjmenzes postázással szemben a fióki átvètel dìjköteles szokott lenni.
4/4 anonim válasza:
Most csináltattam kártyát a k&h banknál. Nekem csak a postait mondta az ügyintéző. Személyes átvételről nem mondott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!