Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bank hany forintot von le...

A bank hany forintot von le havonta?

Figyelt kérdés

Szamlavezetes, utalas, fogadas stb. Tolem pontosan nem tudom mennyit von, de kb olyan 3500ft korul.

Ez nem sok kicsit?

2024. júl. 22. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Nekem mind a 4 bank, akinél vezetek szàmlàt, 0 forintot.
2024. júl. 22. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
Tőlem semmit nem von le, számlavezetés, állandó utalás ingyenes. Utalás fogadás szintén ingyenes.
2024. júl. 23. 06:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen banknal vagytok ?
2024. júl. 23. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Én az OTP-nél vagyok, olyan számlacsomagom van, amit már nem értékesítenek. Havonta kb 600ft-ot fizetek.
2024. júl. 23. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

Kb 2-3e Ft a levont díjam, ha teljesítem a feltételt ami havonta x összegű kártyás fizetést jelent.

Utalásnak van díja.

Viszont nincs díja az sms-eknek, se a tranzakcióknak, se a jóváírásnak, ingyen van arany bankkártyám, vele asszisztencia biztosítás, ingyen van hitelkártyám, ingyen internetkártya amiből generálgatni is tudok akár egyszer használatosakat.

ez az amúgy, már nagyon rég nem értékesített csomag:

[link]

2024. júl. 23. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:

259 forintot fizetek havonta a banknak számlavezetési díjként. Más költségem nincs vele kapcsolatban.

Ennek az alacsony összegnek a feltétele: Havonta egy összegben legalább 180 ezer forint jövedelem utalódjon rá, és havonta minimum 5 alkalommal, összesen legalább 50 ezer forintot költsek a bankszámláról akár utalással, akár bankkártya használattal.

2024. júl. 24. 05:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!