Ha egy bankkártya egy adott év adott hónapjáig érvényes, akkor az a hónap első vagy utolsó napja abban az évben?
3# "Akkor azért nem írnak rá hónapot,"
pont hogy a hónap rajta van a kártyán,
08/24 => 2024. augusztus hónapban használható utoljára,
ebből következően szeptemberben már nem mükszik.
"Nem mintha nem lehetne évekkel előre tudni..."
Azt is mindenki tudja évekre előre, hogy melyik hónap hány napos lesz, és melyik az uccsu nap.
Mármint napot azért nem írnak rá, nu, összekevertem, érhető.
Köszi a válaszokat!
Augusztusban jár le az egyetlen kártyám, közben meg elköltöztem és a postacímem is megváltozott, amit a banknak még nem sikerült közölnöm, úgyhogy ez az izgalmas, hogy most akkor hogy kapom meg, azon kívül, hogy igyekszem mihamarabb címet változtatni, de valahogy az sem megy könnyen, nem akartam letölteni a bank alkalmazását, de kiderült, hogy a gépről nem tudom megváltoztatni a címem, és ráadásul alkalmazásból is csak elvileg tudom, de gyakorlatban nem sikerült, nem hagyta, hogy beírjam, vá, munkaidőben, amikor a bank is nyitva van, akkor meg dolgozom és nem tudok telefonálni, pláne bankba, egyértelmű, hogy fél óra legalább, mire a nyomja meg ezt meg azt rendszeren egyáltalán esélyem legyen élő emberi hangot hallani, hát még az ott várakoztatás, ez még ebédszünetbe sem fér bele szerintem, szóval nem tudom, hogy mi lesz, pláne, ha nem lesz kártyám, de jó tudni, hogy aug. végéig van esélyem szabadnapra vadászni, hogy legalább telefonálhassak, még ha nem is megyek be... Idióta bürokrácia... És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a bank és a bankkártya két külön cég, persze, és naná, hogy egyik a másikhoz fog küldeni, már tudom, váááá!!! Már nincs hozzá türelmem, pedig az ciki lenne, ha nem lenne egyáltalán kártyám, mert lejárt, akkor ezek szerint augusztusnak csak a végén... Váááá... De legalább akkor nyertem most egy hónapot, hogy lelkileg is felkészüljek a bürokratikus harcra... Bankbürokrácia... vááá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!