Mennyire meredek ötlet 15 millió lakáshitelt egyedül felvenni?
Szeretnék venni egy lakást, van pár millió megtakarításom ami önmagában putrira lenne elég maximum. Párkapcsolatom nincs, gyerekem és egyéb hitelem nincs. Nettó jövedelmem minimum 450 ezer, legtöbbször több inkább 500 az átlag. Másodállást tudnék vállalni, mert amúgy laza a munkám. A hiteltörlesztő 15 évre kb 170 ezer/ hónap 20 évre 100 ezer/ hónap.
Vágjak bele vajon vagy várjak a csodára/ gazdag pasira/ lottó nyereményre/ tündér keresztanyára? A még spórolj pár évet annyira nem opció, eddig is spóroltam és úgy felmentek az árak hogy ami mondjuk 5 éve jó lett volna az mostmár ugye semmire se elég.
Szia
Ne tedd kérlek.
Nem Bpn még nagyobb lutri a lakás kiadás... eladás...
Valószínüleg te sem komolyabb összegért bérled, cserébe mobil vagy, fel tudsz jönni Bpre vagy Győrbe akár.
Hitel örök átok, ha mégis felveszed legalább pároddal tedd.
Bajbajutott hercegnő leszel 15millios 20éves hitellel
akkor már inkább meglevő pénzed kamatoztasd jobb helyeken.
Persze 100helyetf legyen inkabb 150 vagy 180per ho
Es akkor is amikor dolgozik, beteg, nemdolgozik!!!
A lakassal jaro egyeb kiadasokrol ne emlitsunk szot
Tonkremegy a csillar
Elromlik a zar
Stb elromik a mosogep tuzhely huto
Butorozas 1x 2x tobbszor
Stb stb
Itt csak szoritkozzunk a vetelre ugye?
Hagyd es
Aludj nyugodtan tovabb
Majd a paroddal vedd ujra de akkor se nagy butasaggal
Egy kiszamolos 50e ft tanacsadas sztem megeri hogy nem hozod meg eleted elasó donteset
Nekem van lakásom. Lakástakarék felhasználásával vettem, még épp időben, a CSOK miatti árrobbanás előtt. Van még rajta kb 2 millió hitel, de azt tervem szerint jövőre kifizetem.
Nehézség szerencsére nem sok volt, mert alaposan utána számoltam a dolgoknak, plusz kiadás nyilván egy festés volt, meg a berendezés, bár azt is fokozatosan szedtem össze, először csak a legfontosabb dolgokat vettem meg.
Én mondjuk szülőktől költöztem a saját lakásba, 32 évesen, mert albérletet fizetni ugyanabban a városban totál pénzkidobásnak tartottam.
Egyébként vérlázító dolog, hogy a kúrmány a gyerekgyárosok zsebét folyamatosan tömködi, én meg csak adót fizetni vagyok jó, pusztán azért, mert nem csináltam kölyköt. Ha most lennék harmincas és szeretnék lakást venni, esélyem se volna, annak ellenére, hogy a fizetésem a magyar átlag 2,5-szerese.
#19:
"És az ego-d mekkora?"
Amekkora ennyi siker mellé elvárható.
"Jóval okosabb vagy az átlagnál?"
Jóval.
"Mensa tagként nem jelentenék ki ilyeneket magamról"
Ezzel sincs semmi gond, nem vagyunk egyformák. Majd hátha egyszer Te is eljutsz erre a szintre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!