Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szendrei Ádám összes videója...

Szendrei Ádám összes videója miért arra megy ki, hogy csatlakozz a tudástár klubhoz?

Figyelt kérdés
Nem unja még magát? Várom, hogy mondjon valami újat, de a vége mindig ugyanaz.
2024. júl. 7. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Lehet azt szeretnéd, hogy fizessünk neked? Vagy keressünk rá a felesleges videókra? Nem.
2024. júl. 7. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Mert ebből van bevétele, ebből fizeti az alkalmazottait, számláit, életvitelét.
2024. júl. 7. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

Nem mind megy ki arra. A mostani videói meg eleve azért készültek, hogy csatlakozz, azért ugyanaz a végük.

Utána 2-3 hónapig megint nem lesz ilyen videója.

2024. júl. 7. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Mert ez a szakmàja. Marketinges, abból él hogy eladja a termékét.

Mi ezzel a baj?

2024. júl. 7. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert általános dolgokról beszél és ebből él. Párom vette meg a könyvét sajnos. Sajnos, mert engem irritál aki általános dumát nyomat nagy szenzációként. Azért beleolvastam abba a nagy műbe. Hát én azt mondom teljes pszichológia néhány idézettel. Láss pozitívan, merj álmodni, stb. A kedvencem mikor a havi fizetéséből 4%-ot költött ételre 200 ezres fizetéséből. Egy fény evő! A fizetése egy negyedéből érkezett, rezsit fizetett, utazott, öltözött, szórakozott… Lenyűgöző! Az a bajom, hogy semmi szakmai tanácsot sem ad csak általános dumákat. Most nézte a párom az egyik videóját ahol azt mondja, hogy pl. könyvírással is lehet pénzt keresni és ez milyen hosszútávú befektetés és ennyi. Hát hülyén haltam volna meg komolyan. Ő is könyvet írt, nem? Engem anno egy ilyen tanácsadó cég akart behálózni. Végig néztük motivációként egy videót ahogy a tulaj csóróból milliárdos lett (az ügyfeleken keresztül). Azért gáz, mert én sem kaptam szakmai képzést hanem olyan oktatást, hogy miket kell mondanom amitől az ügyfelek akarnak minket választani. Ebben is pszichológiai rész volt és nem szakmai. Szendrei leírja, hogy mikor a bankban dolgozott megfigyelte ahogy a kollégája egy nőt hogyan vett rá egy buktató kamatra és a nőn semmi értelem nem látszott. Na ilyen példákkal kellett volna nekem is az ügyfeleken bizalmat építeni. El is magyarázták nekem, hogy ezek miért jók. Elhiszi az ember, hogy megvan a háttér tudás miközben semmi háttér infó nincs. Hagyjuk már!!:)
jan. 13. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!