Hogyan tudok pokerstarsra befizetni?
28# átírva
Befizetés a Neteller-re
"WISE" bankkártyával, "VIRTUÁLIS is lehet"
Beírod mennyi "USD", melyik Wise kártyával akarsz befizetni, jóváhagyod ...
30# "Neteller bankártyát kell csinálni?"
csak akkor ha akarsz Neteller-ről vásárolni kártyával boltban, internetről.
Neteller-ről vissza lehet tenni a nyereményt Wise-ra, ott már van kártya.
31# Wise kártya kell, azzal lehet feltölteni Neteller-re.
Wise fizikai, virtuális kártya.
Ahogy mar elmondtam, a magyar bankkartya is jo netellerre es skrillre. Mindossz ki kell pipalni 2 negyzetet miutan elmentetted a kartyaadatokat es beirtad a kivant osszeges es leokeztad. Ott bedob egy oldalra, ahol latszik a te osszeged es a koltseg. Ott alul van ket negyzet, ki kell pipalni hogy tudomasul veszed a korlatozast amit a mastercard kartyad okoz.
Ezt a korlatozast oldod fel kesobb azzal hogy atvaltod a penzed masik penznemre.
Es mi ertelme beiktatni a wiset ha mukodik nelkule? Te a bankod-wise-neteller-ps utat ajanlod, en meg a bankod-neteller-ps
A netellerre kifizetett penzed kartyas kifizetessel azonnal megkapod netellerrol, de gondolom te utalgatnad azt is wisera es onnan haza..
Kár ennyit szenvedni 25 dolláros befizetéssel - már bocs, de aki ennyit szenved vele, az nyilván csak klikkelgetni, szórakozni akar a pókerrel, így a 25 dollár is gyorsan elmegy.
Amúgy a Wise nem szíveli a netelleres/skrilles befizetéseket, nekem csak egyszer engedett a Wise-kártyával feltölteni, aztán letiltotta, benne is van a szerződési feltételekben (csak gondoltam csakazértis kipróbálom, de ugye letiltotta a második próbálkozásnál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!