Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál kapom a legolcs...

Melyik banknál kapom a legolcsóbb bankszámlát?

Figyelt kérdés
jún. 16. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ezek a kérdések arra vannak, hogy nevetve várod a sok ajánló kódos privát levelet, aztán senkinek nem írsz vissza? Ezt élvezed?
jún. 16. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Téveszmék györörnek?
jún. 16. 10:49
 3/9 krwkco ***** válasza:
24%
Tudsz havonta legalább 225 ezer ft munkabért utaltatni a számlára?
jún. 16. 11:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen
jún. 16. 11:21
 5/9 krwkco ***** válasza:
57%

Akkor

[link]

jún. 16. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
jún. 16. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Revolut
jún. 16. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Branit Bank? Szerintem érdemes ránézni.

Ersténél a büdös életben nem nyitnék többet számlát. Volt egy bankbetétem náluk jó tizen éve. Kezdetben minden szép és jó volt. Kifizették rá a kondíciókban igért, akkor valami 2%-os kamatot. Mindenki boldog. Majd 3 év múlva jött egy postai levél. Melyben kitalálták, hogy a jogászaik másképp értelmezik visszemenőleg a kondíciókat, ezért most a kérdéses összeget, az azóta eltelt időre jegybenki alapkamattal terhelten ők leinkaszsálják a számlámról. Majd olyan stílusban részletezték, hoyg ha én arra nem nyújtok fedezetet, hoyg fognak beperelni, mintha valami köztörvényes bűnöző lennék. Hozzáteszem, akkor sem milliárdokat kötöttem le nálunk pár tízezer forintról volt szó. Na, nekem itt telt be a pohár. Az inkasszálás után azonnal megszüntettem náluk a számlámat. Többet soha!

Ellenben a Gránit Banknál szintén később szintén volt egy lekötésem. Ez kártyás vásárláshoz kötötten adott viszonylag magas kamatot. Az egyik időszakra pár ezer forinttal kevesebbet költöttem. Ezt utólag én is észrevettem és bosszankodtam is, hogy a fenébe, emiatt boktam erre az időszakra a kamatot. Az Erste meg bármelyik bank ilyenkor röhögött volna a markába, hogy nem kell kamatot fizetnie. Jogosan.

Legnagyobb meglepetésemre a netbankon jött egy levél, melyben leírták, hogy sajnos kicsúsztam a kamathoz járó költési limitből. De a bank méltányosságból mégis megadja a kamatot, legközelebb figyeljek erre jobban. Hát az Erstés eset után nálam ez egy óriási kontraszt volt, pozitív értelemben, hogy ilyen van?!

Azóta is ott vana folyószámlám is. Számlavezetésre egy fillért nem költök. Ellenben az Ersténél, ahol folyamatosan emeltek, havi több ezer forintot fizettem a semmire. De abből a szempontból a K&H, CIB, OTP sem volt jobb.

Szóval én ezzel vagyok maximálisan elégedett. Netbankon, mobilappon mindent el tudok intézni. Bankfiókban sok éve nem voltam már.

jún. 19. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
*Mármint Granit, elírtam, most látom.
jún. 19. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!