Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes számlát...

Melyik banknál érdemes számlát nyitni (és miért)?

Figyelt kérdés
20 év alatti vagyok, és bankszámlát szeretnék nyitni, mivel szükséges a munkához. Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. Melyik banknál érdemesebb számlát nyitni? Nem hiszem hogy sokmindenre használnám, inkább pénzfelvételre (/ néha felraknák). Néha utalnék is vele. Jelenleg is van bankszámlám/kártyám, de nem szoktam használni, csak üresen áll/ vonja a havi díjakat. Szinte sosem használom, évente 3-4x. Kíváncsi lennék hogy melyik banknál milyen csomagok vannak (/miket kell fizetni utána), mert lehetséges hogy lecserélném azt ami most van.

2024. jún. 15. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
És nem tudsz utánanézni?
2024. jún. 15. 22:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Egy kérdést tettem fel, egy olyan oldalra ahová kérdéseket kell feltenni. Ha nem tudsz rendesen válaszolni, kérlek ne írj semmit :) Képzeld, utána néztem, néztem több oldalon is, több "cikket" is elolvastam, és mint mondtam, nem értem ezekhez. Mások személyes tapasztalataira lennék kíváncsi. És hiába nézed, felsorolnak mindenhol vagy 100 bankot, és válassz közülük 1-et, és vannak köztük olyanok is, amiről a legtöbben még egy szót sem hallottak.
2024. jún. 15. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
woah
2024. jún. 15. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Hasonló helyzet miatt ismerem a dolgokat. Hagyd az ilyeneket. Holnap ha nem leszek ilyen fáradt írok.
2024. jún. 15. 23:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Sokmindentől függ, használj számlaválasztót, sok van az interneten. Egyik pl.

[link]

2024. jún. 15. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
K&h
2024. jún. 15. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindegyik banknak van egy jó adag csomagja. Ebből kb. lehetetlen megmondani, hogy neked melyik lenne a jó csak egy gyk-ra feltett kérdésből.

A legegyszerűbb tényleg ha te magad nézed meg ezeket és hasonlítod össze az árakat. Ez viszont baromi hosszadalmas tud lenni.

Szerencsére a neten vannak kalkulátorok pl. a bankmonitor, bank360 és a money.hu. Beírkálod a számodra fontos dolgokat és ők listaszerűen megmutatják, hogy melyik bank, melyik csomagja lenne az ideális a számodra

2024. jún. 16. 07:21
 8/10 krwkco ***** válasza:
Van legalább 225 ezer ft minden hónapban érkező munkabéred?
2024. jún. 16. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Cib diák
2024. jún. 16. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogyha a munkáltatód külföldi bankszámlára is utal bért, akkor Revolut.
2024. jún. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!