Melyik banknál lehet/érdemes rövid időre számlát nyitni?
"egy évben mondjuk 2-szer szükségem lesz banki átutalásra"
Miről van szó?
Nem hiszem, hogy ilyen rövid időre érdemes számlát nyitni. Nincs egy rokonod vagy ismerősöd, akit meg tudsz kérni ilyen esetben, hogy utaljon át neked? Te meg odaadnád neki készpénzben.
Én több mint 4 éve pont azért szüntettem meg a számlámat, mert nem érte meg fenntartani. Aztán később édesanyám számlájához csináltattam egy társkártyát, mert pl. külföldön van, hogy csak bankkártyával lehet fizetni, vagy évente egyszer, ha utalni kell... Aztán persze készpénzben odaadom neki.
Ha túl rövid idő után megszüntetsz egy számlát, annak pluszköltsége lehet.
6: Mondd már meg, mi az a 2 "átutalás", amihez évente kellene!:)
Lehet nem kell ahhoz számla!
Nna!
7-es: Igen, sok a 2200, de ha mondjuk megnyitnám, 2200, felmondanám, akkor nem lenne sok. Mint írtam, a többinél van ilyen féléves 'hűségnyilatkozat'. Pl. az Ersténél kb. 1500, de ha fél éven belül felmondom, akkor kb. 6600 a felmondási díj.
8-as: Nem lenne olyan szükséges, csak el kellene hozzá mennem Németországba. Meg tudnám oldani, csak mégis érdeklődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!