Mit tehetek ha nem jött meg a fizetésem és át lett utalva?
Figyelt kérdés
jún. 10. 15:32
1/8 anonim válasza:
Mondjuk írd le érthetően a kérdésed. Mi lett átutalva, ha nem jött meg a fizetésed?
3/8 A kérdező kommentje:
Diákként dolgozom, már 2 éve eddig mindig átjött időben a fizu. Hívtam a diákszövetkezetet és azt mondták hogy átutalták ma délelőtt. De nekem a számlaszámomra nem érkezett meg. És él a számlám, mert utalt ismerősöm pár forintot csak amiatt hogy megnézzük hogy működik e a dolog.
jún. 10. 15:56
5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem nyugtat meg..
jún. 10. 16:14
6/8 anonim válasza:
ma 16:14
A nyugtalankodás helyett én mondjuk inkább a gondolkozást javasolnám (bocsi).
Felhívtad őket, állítják, hogy elutalták, te pedig állítod, hogy nem jött meg.
Akkor kérd el a Diákszövetkezettől az utalási bizonylatot. Ha valóban elutalák, és létezik ilyen, akkor a bizonylattal be kell sétálni a bankba, és megkeresni a pénzt.
Nem tudom a fentieken túl hogyan terveznéd feloldani ezt a gordiuszi csomót...
7/8 anonim válasza:
Az ilyen utalasokra nem vonatkozik az azonnalisag, valoszinuleg csoportosan kaptad ami idobe telik mig jovairjak a szamladon. Ettol meg meg kellett volna kapnod ma, de siman csuszhat estig vagy holnapig. Nekem egyszer volt hogy este 7kor jott.
Ha holnap nem jon meg, akkor kell aggodnod.
8/8 anonim válasza:
Nem mindig érkezik meg pár óra alatt, csak másnapra, pontosabban következő munkanapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!