Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tehetek ha nem jött meg a...

Mit tehetek ha nem jött meg a fizetésem és át lett utalva?

Figyelt kérdés
jún. 10. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk írd le érthetően a kérdésed. Mi lett átutalva, ha nem jött meg a fizetésed?
jún. 10. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó számlaszámot adtál meg?
jún. 10. 15:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Diákként dolgozom, már 2 éve eddig mindig átjött időben a fizu. Hívtam a diákszövetkezetet és azt mondták hogy átutalták ma délelőtt. De nekem a számlaszámomra nem érkezett meg. És él a számlám, mert utalt ismerősöm pár forintot csak amiatt hogy megnézzük hogy működik e a dolog.
jún. 10. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor simán csak hazudtak.
jún. 10. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem nyugtat meg..
jún. 10. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:14

A nyugtalankodás helyett én mondjuk inkább a gondolkozást javasolnám (bocsi).

Felhívtad őket, állítják, hogy elutalták, te pedig állítod, hogy nem jött meg.

Akkor kérd el a Diákszövetkezettől az utalási bizonylatot. Ha valóban elutalák, és létezik ilyen, akkor a bizonylattal be kell sétálni a bankba, és megkeresni a pénzt.

Nem tudom a fentieken túl hogyan terveznéd feloldani ezt a gordiuszi csomót...

jún. 10. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyen utalasokra nem vonatkozik az azonnalisag, valoszinuleg csoportosan kaptad ami idobe telik mig jovairjak a szamladon. Ettol meg meg kellett volna kapnod ma, de siman csuszhat estig vagy holnapig. Nekem egyszer volt hogy este 7kor jott.

Ha holnap nem jon meg, akkor kell aggodnod.

jún. 10. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem mindig érkezik meg pár óra alatt, csak másnapra, pontosabban következő munkanapra.
jún. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!