Résztvennétek a MOL közgyűlésén?
proli vagy te te nyomo...lt nyilvános részvénytárgyalás nem hív meg senkit, neked kell a közleményükre jelentkezni, hogy részt kívánsz venni.
MIlyen retartá.t vagy te azt hitted, hogy minden részvényesnek postán küldenek meghívót?
Nem. Unalmas és a részesedéseddel úgyse tudsz beleszólni semmibe.
Egyszer elmenetem én is egy közgyűlésre (nem mol, másik bét cég), de kár volt.
A béten kb 7-8 társaságban van részesedésem, külföldön sokkal többen, de többet nem megyek azt tuti.
Én már általános iskolában is utáltam az összes iskolai ünnepséget, ahol unalmas szövegelést kellett hallgatni - ma sincs ez máshogy. Önként biztos nem mennék ilyeneket hallgatni a szabadidőmből - szabadságot meg pláne nem vennék ki miatta (merthogy a közgyűléseket munkaidőben tartják, hiszen az ott dolgozóknak ez munka).
Ismerek olyanokat, akinek hobbija eljárni minden olyan helyre, ahol ingyen pogácsát lehet zabálni. Aztán rendszeresen posztolja a menőnek gondolt szelfiket, hogy neki milyen menő programjai vannak.
Közben még normálisan felöltözni se tud egy részvénytársasági közgyűlésre, ahol még szelfizni is akar. De ha sikerül egy közismerten gazdag embernek odaköszönni, már büszkélkedik vele, hogy "mert ő hasznos tippekért jár ilyen helyekre".
Szánalmasnak tartom az ilyen embereket.
Viszont az ilyen potyaleső kis részvényesek kisírták, hogy a közgyűlés után ingyen felmehessenek a MOL torony kilátó teraszára nézelődni. Úgyhogy a 3 ezer alatti részvény árfolyamban van évente egy 7 ezres gyorslift utazás a torony tetejére - és még ezzel is lehet menőzni, mintha VIP jegyet vettél volna potyázás helyett, pedig nem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!