Befektetném a pénzemet, de félek, hogy Orbánék lenyúlnák azt. (?)
Figyelt kérdés
Mostanában erősen gondolkodom azon, hogy befektetném a pénzemet.
Sajnos nem merek állampapírt venni, mert félek, hogy baj esetén (pl. államcsőd) egyszerűen lenyúlnák azt.
Mennyire biztonságos magyar állampapírt venni?
Nem kell attól tartani, hogy Orbánék egyik napról a másikra ellopják?
Államcsőd, bankcsőd esetén?
máj. 25. 11:33
11/16 anonim válasza:
Tok jo hogy nem rakod a penzt allampapirba, mar annyira nem is eri meg amugy. Ez a baj szerintem amugy a tarsadalmunkal, a szegenyek annyira le vannak butitva hogy meg amikor jo lehetosegek vannak akkor se mernek lepni. Pedig az allamkincstar agyba fobe nyomta a reklamot... Penzugyi analfabetak orszagaban elunk es nem lesz ez jobb ezutan se. Majd az ilyen palimadar ha mar eleget sziv akkor megtalalja az olajkutam projektet es elbukja az osszes penzet ugy hogy meg az allamhoz koze sincs...
12/16 anonim válasza:
meg kell duplázni forexen victory módszerrel
13/16 anonim válasza:
Ez a hajo egyebkent mar elment. En 19-20%-os papirokban csucsulok, de most mar csak 7-8%-ot fizet a kincstar.
Tenyleg jobban jarsz, ha kitanulod a victory modszert es megforgatod forexen a penzt.
14/16 anonim válasza:
@8-9
Három év alatt 100%-nyi infláció mellett nem nagyon tudom eldönteni, hogy most ezzel dicsekedtetek vagy panaszkodtatok…
15/16 anonim válasza:
14: Aki a bankban tartotta meg ennyit sem nyert. Nyilvan ez a portfoliom kockazatmentes resze a tobbi mellett.
16/16 anonim válasza:
Nem volt 3 ev alatt 100%-os inflacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!